Antena Meniu Search
x

O mamă de 28 de ani şi-a învoit fetiţele de la şcoală, ca să le ucidă. Le-a împuşcat cu o armă de vânătoare

O mamă de 28 de ani şi-a învoit copiii de la şcoală, ca să îi ucidă. I-a împuşcat cu o armă de vânătoare, după ce i-a luat mai devreme acasă, spunându-le profesorilor că sunt bolnavi.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 25.02.2019, 13:23

Mama criminală şi cele 3 fetiţe ale ei
O mamă de 28 de ani şi-a învoit fetiţele de la şcoală, ca să le ucidă. Le-a împuşcat cu o armă de vânătoare - Fox News

O mamă de 28 de ani şi-a învoit copiii de la şcoală, ca să îi ucidă. I-a împuşcat cu o armă de vânătoare, după ce i-a luat mai devreme acasă, spunându-le profesorilor că sunt bolnavi.

Autorităţile americane au dezvăluit noi detalii terifiante despre mama din Michigan care şi-a împuşcat cei trei copii şi apoi s-a sinucis. Aubrianne Moore, 28 de ani, şi-a ucis cei trei copii, Alaina Rau, 2 ani, Cassidy Rodery, 6 ani, şi Kyrie Roder, 9 ani, apoi s-a sinucis cu aceeaşi armă, cele patru cadavre fiind descoperite acum o săptămână în Solon Township, la 40 de km nord de Grand Rapids.

Anchetatorii au stabilit că femeia s-a dus luni înainte de prânz la şcoala unde învăţau fetele ei mai mari, Cassidy şi Kyrie, le-a spus profesorilor că sunt bolnave, prezentând o adeverinţă medicală falsă, apoi le-a dus la prânz în oraş. În maşină era şi fiica de doi ani.

Femeia le-a dus apoi pe cele trei fetiţe într-o zonă împădurită pe un teren aparţinând bunicilor ei, iar acolo le-a împuşcat pe copile cu arma de vânătoare a iubitului ei. După crime, a plecat cu maşina la casa iubitului ei, proprietarul legal al armei, şi acolo s-a sinucis, scrie Fox News.

Şeriful din Kent County, Michelle LaJoye-Young, a declarat că e total devastată de crimele urmate de sinucidere: "Lucrez la departamentul șerifului de 29 de ani Acesta este cel mai greu caz pe care l-am întâlnit. Este foarte dificil. Toți anchetatorii simt asta. Este tulburător."

În septembrie, un asistent social a spus că mama criminală avea un comportament straniu – își ținea copilele acasă, gândindu-se că va avea loc un accident rutier sau că le va fi otrăvită mâncarea. "Cred că această femeie are probleme mintale și, prin urmare, își poate face rău sieși ori le poate face rău altora.", a scris asistentul social. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » O mamă de 28 de ani şi-a învoit fetiţele de la şcoală, ca să le ucidă. Le-a împuşcat cu o armă de vânătoare