Antena Meniu Search
x

Asistenta care l-a îngrijit pe premierul Boris Johnson: "Era doar un alt pacient"

Boris Johnson a fost un paccient ca oricare altul. Sunt cuvintele spuse chiar de asistenta care l-a îngrijit pe premierul Marii Britanii. Aceasta a dezvăluit cum a fost să-l trateze pe prim-ministru, după ce a fost contaminat cu COVID-19.

de Redactia Observator

la 24.04.2020, 12:30

Vezi și
  • Asistenta care l-a îngrijit pe Boris Johnson: "Era doar un alt pacient"
  • Fiecare zi pe secțiile ATI din Marea Britanie, o provocare

Jenny, originară din Noua Zeelandă, este una dintre asistentele care a avut grijă de premierul Marii Britanii. În ciuda funcţiei acestuia, ea spune că Boris Johnson nu a primit o atenţie specială, însă au făcut tot posibilul să-i salveze viaţa, la fel cum face cu toţi ceilalţi pacienţi.

Jenny McGee, asistenta lui Boris JohnsonToate turele noastre de la terapie intensivă sunt cu adevărat dure, indiferent de motiv. A existat un interes foarte mare al mass-media când el a fost la spital şi acest lucru a fost puţin dificil. Dar în unitate, el era doar un alt pacient pentru care încercam să facem tot posibilul, așa că era aceeaşi muncă ca de obicei.

Cel mai emoţionant moment pentru Jenny a fost în urmă cu aproximativ două săptămâni. Atunci când premierul a fost externat din spital, iar Boris Johnson i-a făcut numele public şi i-a mulţumit.

Boris Johnson, prim-ministrul Marii Britanii - Două asistente care au stat lângă noptiera mea timp de 48 de ore, când lucrurile ar fi putut să meargă într-un fel. Ele sunt Jenny din Noua Zeelandă, Invercargill din Insula de Sud pentru a fi mai exact și Luis din Portugalia, lângă Porto.

Jenny McGee, asistenta lui Boris Johnson - Prima mea reacție a fost că este o glumă. Credeam că prietenii mei făceau o glumă. Nu mă așteptam, era complet din senin și era doar șoc, doar nu îmi venea să cred ce a spus la tv.

Premierul Johnson se află acum în recuperare, după cele șapte zile petrecute în spital de unde a fost externat pe 12 aprilie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Asistenta care l-a îngrijit pe premierul Boris Johnson: "Era doar un alt pacient"