Antena Meniu Search
x

Atac armat cu doi morţi şi cinci răniţi, într-un parc din Los Angeles. Un copil de trei ani, printre victime

Două persoane au fost ucise și alte cinci au fost rănite în urma unui atac armat care a avut loc într-un parc din Los Angeles, unde mai multe maşini au fost expuse duminică după-amiază, au declarat autoritățile, potrivit NBC News.

de Redactia Observator

la 25.07.2022, 07:38

Atac armat cu doi morţi şi cinci răniţi, într-un parc din Los Angeles
Atac armat cu doi morţi şi cinci răniţi, într-un parc din Los Angeles - Captură Video / Twitter

Atacul de la Peck Park, din comunitatea San Pedro, ar fi implicat mai mulţi agresori și se pare că ar fi început de la o dispută între două persoane, a declarat căpitanul de poliție din Los Angeles Kelly Muniz la o conferință de presă de după incident. „Au fost găsite niște arme”, a spus ea.

Patru persoane au fost internate în stare critică, a declarat Comandantul Jay Mastick, reprezentant al departamentului de poliție din zona portului din Los Angeles.

Răniții aveau vârste cuprinse între 3 și 54 de ani, a declarat căpitanul pompierilor din Los Angeles, Erik Scott, la conferința de presă.

Muniz a spus că o expoziție de mașini improvizată în parc a fost „tragerea” pentru aproape 500 de persoane care s-au adunat înainte de a răsuna focuri de armă. „Nu a fost neapărat permis”, a spus căpitanul.

Pe acelaşi subiect

Două persoane au fost ucise

Polițiștii și pompierii au spus că atacul a fost raportat în jurul orei locale 15:50

Niciun suspect sau suspecți nu au fost identificați sau reținuți. Poliția căuta în acest moment o maşină macra Mercedes-Benz, de culoare albă, care ar fi putut fi implicat în atac, a transmis Mastick înainte de conferința de presă.

Ofițerul Luis Garcia a declarat că numărul mare de ofițeri ordonați la incident a inspirat poliția să declare o alertă tactică la nivel de oraș, care le permite ofițerilor să rămână de serviciu după turele lor, pentru a ajuta la identificarea atacatorilor, iar pentru acest lucru ei urmează să primească bonusuri pentru orele suplimentare.

Departamentul de pompieri a defalcat cei şapte răniţi ca fiind patru bărbați și trei femei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Atac armat cu doi morţi şi cinci răniţi, într-un parc din Los Angeles. Un copil de trei ani, printre victime