Antena Meniu Search
x

Video Atac armat în Arkansas, SUA. Un individ a făcut masacru într-un supermarket după ce a ucis 3 oameni și a rănit alți 10. Doar gloanțele polițiștilor l-au oprit

Trei persoane au murit şi alte zece au fost rănite după ce un bărbat a deschis focul într-un supermarket din Arkansas. Printre cei răniţi se află şi doi poliţişti care, din fericire, se afla în afara oricărui pericol. Ajunşi la faţa locului, autorităţile l-au împuşcat pe atacator, un bărbat de 44 de ani. El se află acum în custodia poliţiei şi va fi acuzat de omor.

de Redactia Observator

la 22.06.2024 , 08:07

Suspectul a fost rănit într-un schimb de focuri cu poliţia, a declarat reporterilor şeful poliţiei de stat din Arkansas, Mike Hagar. Atacul s-a produs la magazinul Mad Butcher din Fordyce, un oraş cu 3.200 de locuitori, la aproximativ 112 km sud de Little Rock.

Trei persoane au murit şi alte zece au fost rănite

"Din păcate, putem confirma că 11 civili nevinovaţi au fost împuşcaţi, iar trei dintre aceştia sunt decedaţi. Doi poliţişti au fost răniţi în schimbul de focuri de armă. Suspectul a fost şi el împuşcat şi luat în custodie", a spus Hagar. El nu a explicat circumstanţele incidentului şi nu a răspuns întrebări.

Vezi și

Poliţiştii răniţi şi suspectul vor supreavieţui, a spus el. Starea persoanelor rănite variază de la răni care nu pun viaţa în pericol la răni extrem de grave, a precizat el.

Guvernatorul Sarah Huckabee Sanders a declarat pe platforma de socializare X că a fost informată despre incident.

„Sunt recunoscătoare forţelor de ordine şi celor care prin intervenţia lor rapidă au salvat vieţi. Rugăciunile mele sunt alături de victime şi de toţi cei afectaţi de acest incident oribil”, a afirmat ea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cât de uşor vă este să operaţi în sistemul e-Factura?
Observator » Stiri externe » Atac armat în Arkansas, SUA. Un individ a făcut masacru într-un supermarket după ce a ucis 3 oameni și a rănit alți 10. Doar gloanțele polițiștilor l-au oprit