Antena Meniu Search
x

Atac armat într-un liceu din Germania. Un elev și-a rănit patru colegi cu cuțitul. Suspectul a fost reținut

Mai mulţi elevi ai unei şcoli din Wuppertal, oraş din bazinului Ruhr-ului din vestul Germaniei, au fost răniţi într-un atac petrecut în incinta instituţiei joi dimineaţa, a informat poliţia, anunţând că a reţinut un suspect, scrie Agerpres.
 

de Redactia Observator

la 22.02.2024, 14:07

Atac armat într-un liceu din Germania. Un elev și-a rănit patru colegi cu cuțitul. Suspectul a fost reținut
Atac armat într-un liceu din Germania. Un elev și-a rănit patru colegi cu cuțitul. Suspectul a fost reținut - Profimedia Images

Mai multe publicații media au relatat despre un atac cu cuţitul comis de un elev împotriva colegilor săi. Cotidianul Bild vorbeşte despre patru răniţi.

'Desfăşurare de poliţie în curs într-o şcoală din (cartierul) Elberfeld: avem numeroşi poliţişti la faţa locului. Există elevi răniţi', a indicat pe reţeaua X poliţia landului Renania de Nord - Westfalia.

Potrivit poliţiei, în cursul incidentului nu au fost trase focuri de armă. Un purtător de cuvânt a precizat că a fost reţinut un suspect, care este la rândul lui rănit.

Intervenţia a mobilizat importante efective de poliţie, inclusiv o uniate de elită. Pentru familiile elevilor a fost înfiinţat un punct de contact în vecinătatea şcolii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Credeţi că atacul Iranului asupra Israelului va escalada într-un conflict la scară largă?

Observator » Stiri externe » Atac armat într-un liceu din Germania. Un elev și-a rănit patru colegi cu cuțitul. Suspectul a fost reținut