Antena Meniu Search
x

Atac armat într-un supermarket din Germania. Două persoane au fost ucise

Două persoane au decedat în urma unui atac armat care a avut loc într-un supermarket din Schwalmstadt-Treysa, un orăşel la nord-est de capitala financiară a Germaniei, Frankfurt. Anunţul a fost făcut de Poliţia locală într-o postare pe contul oficial de Twitter, potrivit Reuters, citat de news.ro.

de Redactia Observator

la 07.06.2022, 16:20

Atac armat într-un supermarket din Germania
Atac armat într-un supermarket din Germania - Shutterstock - foto ilustrativ

 Poliţiştii germani au mai precizat că până în acest moment, la câteva ore după atac, nu există niciun indiciu că ar exista în continuare vreun pericol pentru populaţie. De asemenea, nu au încă date clare despre ce sau cine ar putea sta în spatele acestui atac.

Potrivit martorilor, mai multe echipaje ale poliţiei şi numeroase ambulanţe au ajuns la faţa locului în urma unui apel la numărul de urgenţă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ştire în curs de actualizare...

Pe acelaşi subiect

Atacurile armate fac înconjurul planetei

În urmă cu două zile, trei persoane au fost ucise şi 11 au fost rănite sâmbătă seară, într-un incident armat cu mai mulţi trăgători pe o stradă aglomerată din Philadelphia, în nord-estul SUA, a anunţat poliţia, informează duminică AFP.

"Paisprezece persoane, din câte ştim noi, au fost lovite de gloanţe şi spitalizate. Trei dintre aceste persoane, doi bărbaţi şi o femeie, au fost declarate decedate după ce au ajuns la spitale cu multiple plăgi prin împuşcare", a declarat jurnaliştilor inspectorul D.F. Pace, de la poliţia din Philadelphia. Inspectorul Pace a transmis presei locale că agenţii care au intervenit la faţa locului "au observat mai mulţi trăgători activi care au deschis focul asupra mulţimii" în zona South Street, o arteră foarte circulată din Philadelphia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Stiri externe » Atac armat într-un supermarket din Germania. Două persoane au fost ucise