Antena Meniu Search
x

Video Atac cu un cuțit într-un prestigios muzeu din New York. Două femei au fost înjunghiate de un bărbat căruia i se anulase cardul de membru

Momente de groază în inima New York-ului. Două femei, angajate la prestigiosul Muzeu de Artă Modernă, au fost atacate cu un cuţit de un client fidel. 

de Redactia Observator

la 13.03.2022, 22:29

Vezi și

Bărbatului tocmai i se anulase cardul de membru, din cauza altor violenţe, comise cu doar câteva zile în urmă. La noua vizită, angajatele i-au refuzat accesul în muzeu, iar individul s-a enervat şi le-a înjunghiat de mai multe ori în spate. 

Pe imagini se vede cum bărbatul sare peste masa de la recepţie şi le atacă brutal. Apoi, încearcă să rănească şi restul personalului. 

După incident, cele două femei au fost transportate la spital cu răni grave. Starea lor actuală este bună. Muzeul a fost evacuat după incident şi a rămas închis pentru două zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Atac cu un cuțit într-un prestigios muzeu din New York. Două femei au fost înjunghiate de un bărbat căruia i se anulase cardul de membru