Antena Meniu Search
x

Foto Atac devastator al rușilor în Herson. Șase ucraineni, printre care un cuplu și bebelușul lor, au murit

Război în Ucraina. Șase persoane au murit în urma bombardamentelor rusești care au vizat regiunea Herson. Printre victime sunt un cuplu și bebelușul lor, susțin ucrainenii, potrivit Sky News.

de Redactia Observator

la 17.10.2023, 16:43

Atac devastator al rușilor în Herson. Șase persoane, printre care un cuplu și bebelușul lor, au murit
Atac devastator al rușilor în Herson. Șase persoane, printre care un cuplu și bebelușul lor, au murit - Twitter

Rușii au bombardat duminică două sate din regiunea Herson, în sudul Ucrainei, ucigând șase civili, au anunțat autoritățile ucrainene. Un cuplu, copilul lor în vârstă de 23 de zile și un alt bărbat au fost uciși în satul Shyroka Balka, a anunțat ministrul de interne Ihor Klymenko. Fiul de 12 ani al cuplului a fost grav rănit.

Ucrainenii au recucerit partea de vest a regiunii Herson anul trecut

De asemenea, două persoane au fost ucise și una a fost rănită în satul vecin Stanislav, care, potrivit lui Klymenko, a fost atacat de 12 ori. Armata ucraineană a recucerit partea de vest a regiunii Herson în noiembrie anul trecut. De atunci, rușii au bombardat în mod regulat zona de peste râul Dnipro.

Progrese pe linia frontului lângă Robotîne

Armata ucraineană a anunţat "progrese parţiale" la Robotîne, în sud. Potrivit Statului Major al Forţelor Armate din Ucraina, printre civilii morţi sau răniţi s-au aflat şi copii după o zi în care ruşii au lansat şase rachete, 36 de lovituri aeriene şi 32 de sisteme de rachete spre zone populate şi poziţii ale trupelor ucrainene.

Totodată, armata a indicat că au avut loc 33 de confruntări şi forţele de apărare ucrainene au continuat o operaţiune ofensivă spre Melitopol şi Berdiansk, relatează Agerpres.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » Atac devastator al rușilor în Herson. Șase ucraineni, printre care un cuplu și bebelușul lor, au murit