Antena Meniu Search
x

Galerie foto Atac la un orfelinat din Polonia. Un tânăr de 19 ani a înjunghiat o profesoară şi mai mulţi copii. O fată de 16 ani a murit

Un tânăr de 19 ani a atacat cu un cuţit mai multe persoane dintr-un orfelinat din Tomislawice, Polonia, marţi. O fată de 16 ani a decedat iar alte 9 persoane, printre care un profesor si mai mulţi copii, au fost rănite.

de Aura Trif

la 10.05.2023, 09:55

La orfelinatul din Tomislawice se aflau la acel moment 13 persoane, nouă dintre ele fiind rănite. O fată de 16 ani a fost ucisă în atac. Din motive necunoscute, bărbatul a atacat zece persoane cu o unealtă ascuțită. 5 persoane au fost internate în spital. Viața celor duși la spital nu este în pericol. Celelalte patru persoane au primit îngrijiri medicale la fața locului, potrivit ziarului local Gazeta Wyborcza.

Poliţia a raportat că constatările preliminare ale poliției au arătat că băiatul de 19 ani, care nu era rezident al instituției, a atacat cu un cuțit un profesor și mai mulţi copii. Acesta a fost reținut la aproximativ o oră de la atac în apartamentul său. Băiatul nu avea înregistrări criminale anterioare şi nu consumase alcool la momentul arestării sale. I s-a recoltat sânge pentru testare pentru a verifica dacă se afla sub influența unor substanțe narcotice, a declarat purtătorul de cuvânt al poliţiei, Aneta Sobieraj.

Purtătoarea de cuvânt a adăugat că poliția și parchetul cercetează circumstanțele incidentului, inclusiv care a fost motivul făptuitorului și cum a ajuns la centru după ora 11 seara. Tânărul de 19 ani va fi, cel mai probabil, interogat astăzi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Atac la un orfelinat din Polonia. Un tânăr de 19 ani a înjunghiat o profesoară şi mai mulţi copii. O fată de 16 ani a murit