Antena Meniu Search
x

Atac terorist în Franţa. Doi oameni ucişi şi un al treilea rănit de un individ înarmat cu un cuţit

Un atac terorist a fost comis în Franţa, la Trappes, o suburbie din vestul Parisului. Un individ înarmat cu un cuţit a atacat trecătorii. Doi oameni au fost ucişi şi un al treilea a fost grav rănit, anunţă presa locală.

Autorul atacului a înjunghiat mortal 2 oameni, cu un cuţit, şi a rănit un al treilea
Un atac terorist a fost comis în Franţa, la Trappes, suburbie aflată la vest de Paris - Hepta

Un atac terorist a fost comis în Franţa, la Trappes, o suburbie din vestul Parisului. Un individ înarmat cu un cuţit a atacat trecătorii. Doi oameni au fost ucişi şi un al treilea a fost grav rănit, anunţă presa locală.

(Actualizare): Atacul a fost comis în zona unui pavilion din Trappes, anunţă autorităţile. Potrivit martorilor, un individ înarmat cu un cuţit s-a năpustit asupra unor oameni, strigând "Allahu Akbar" - Allah este mare! Victimele fac parte din familia atacatorului, spune presa franceză.

Teroristul din Trappes a fost ucis după ce a înjunghiat 3 oameni

Atacatorul a ucis doi oameni şi a rănit un al treilea. Decedaţii sunt membri ai familiei sale, spune Le Nouvel Observateur. Potrivit RTL, care citează surse din poliţia franceză, după agresiune, individul a continuat să strige "Allahu Akbar, dacă intraţi, vă arunc în aer pe toţi!"

Trupele speciale au intervenit şi l-au împuşcat mortal pe agresor. Ulterior, poliţia a confirmat că atacatorul "a fost neutralizat" şi că operaţiunea a luat sfârşit în comuna Trappes, aflată în apropiere de Versailles.

Atacul terorist din Franţa, revendicat de ISIS

Atacul terorist a fost revendicat de Statul Islamic. Anunţul făcut de ISIS a fost postat de Amaq, o agenţie de ştiri apropiată de gruparea teroristă. Statul islamic nu a prezentat însă nicio dovadă că s-ar afla în spatele atacului.

Potrivit postului de ştiri francez BFM TV, atacatorul era cunoscut de forţele de securitate şi se afla pe lista persoanelor care reprezintă o ameninţare pentru securitatea ţării. Cunoscut sub numele de Fiche S, individul era acuzat de incitare la terorism.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri externe » Atac terorist în Franţa. Doi oameni ucişi şi un al treilea rănit de un individ înarmat cu un cuţit