Antena Meniu Search
x

IMAGINI ŞOCANTE! ATACUL de la Londra, comis chiar în ziua în care s-a împlinit un an de la ATENTATUL TERORIST de la Bruxelles, soldat cu 32 de morţi (FOTO&VIDEO)

Cel puţin patru oameni, inclusiv atacatorul, au murit, iar 20 au fost răniţi, în urma unui atac comis astăzi, în apropierea Palarlamentului Marii Britanii, chiar în ziua în care s-a împlinit un an de la atentatul terorist din Bruxelles, care s-a soldat cu 32 de morţi.

Cel puţin patru oameni, inclusiv atacatorul, au murit, iar 20 au fost răniţi, în urma unui atac comis astăzi, în apropierea Palarlamentului Marii Britanii, chiar în ziua în care s-a împlinit un an de la atentatul terorist din Bruxelles, care s-a soldat cu 32 de morţi.

Bruxelles-ul a marcat azi de dimineaţă, prin mai multe evenimente, un an de la atentatele soldate cu 32 de morţi.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Un grup de atentatori sinucigaşi care juraseră credinţă organizaţiei teroriste Statul Islamic a ucis 32 de oameni la Bruxelles, în urma unor atacuri comise pe aeroportul Zaventem şi într-o garnitură de metrou, la patru luni după atentatele de la Paris, soldat cu 130 de morţi. Ambele au fost comise de celule de tineri musulmani, dintre care unii se întorseseră din Siria. Celulele aveau legături între ele.

Minute de reculegere s-au ţinut pe aeroportul din Bruxelles, la ora locală 7.58 (8.58 ora României), când a avut loc prima explozie, şi în staţia de metrou Maelbeek la ora 9.11 (10.11 ora Românii), ora expoziei din garnitura de metrou.

În acelaşi timp, toată reţeaua de transport în comun din Bruxelles s-a oprit timp de un minut, iar angajaţii au făcut zgomot, “pentru a demonstra că nu uită şi răspund mereu prezent pentru Bruxelles”.

Tot astăzi, a fost dezvelit un monument realizat de artistul Jean-Henrii Compere dedicat tuturor victimelor actelor teroriste. La eveniment au luat parte regele Philippe şi regina Mathilde.

Referitor la concluziile anchetei în acest caz, premierul belgian Charles Michel a declarat că ancheta este în curs, însă nu există îndoieli privind ideologia care a inspirat masacrul.

“Atacurile sunt inspirate de ISIS, sunt inspirate de o ideologie totalitară menită să distrugă valorile europene”, a explicat Michel. “Trebuie să luptăm împotriva acestei ideologii cu hotărâre deplină”, a adăugat el.

Atacul de la Londra, inspirat de ideologia ISIS

După atacul de la Londra, de astăzi, anchetatori britanici au anunţat că iau în calcul posibilitatea ca atacul de la Londra să fi fost inspirat de propaganda organizaţiei Statul Islamic, a declarat un oficial european citat sub acoperirea anonimatului de Sky News.

Poliţia britanică a anunţat oficial că tratează incidentul ca pe un atac terorist.

Potrivit presei locale, atacatorul, un bărbat asiatic în vârstă de aproximativ 40 de ani, ar fi intrat cu maşina în mulţimea de pe Westminster Bridge, rănind mai multe persoane, după care a lovit gardul Parlamentului. El s-ar fi dat jos din maşină şi ar fi fugit până în curtea Legislativului, unde ar fi înjunghiat un ofiţer de poliţie. El a fost împuşcat de alţi ofiţeri.

Deocamdată nimeni nu a revendicat atacul.

Pentru o imagine completă citeşte şi: 

ISIS, mesaj după CARNAGIUL din Londra. Adepţii grupării teroriste sărbătoresc şi vorbesc despre RĂZBUNARE: Sânge pentru sânge! (VIDEO)

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » IMAGINI ŞOCANTE! ATACUL de la Londra, comis chiar în ziua în care s-a împlinit un an de la ATENTATUL TERORIST de la Bruxelles, soldat cu 32 de morţi (FOTO&VIDEO)