Antena Meniu Search
x

Pasionaţii de surf din Australia au în sfârşit liber la bălăceală. Cunoscuta plajă Bondi a fost redeschisă

Pe timp de pandemie, vacanţa este doar un gând îndepărtat. Dar nu şi pentru australienii din Syndey care au primit undă verde la bălăceală. Cunoascuta Bondi Beach a fost redeschisă pentru vizitatori.

de Redactia Observator

la 28.04.2020, 17:51

Vezi și
  • Vizitatorilor nu le este permis să stea la plajă.
  • Trebuie să păstreze distanţa socială.

În cosume de baie sau haine de vară, sute de australieni au luat cu asalt plaja de îndată ce au primit undă verde. Faimoasă în toată lumea, Bondi Beach a fost închisă în urmă cu cinci săptămâni după ce mii de oameni au ignorat recomandările autorităţilor şi s-au îngrămădit pe nisip, în ciuda restricţiilor. Acum, însă, au voie doar să facă surf şi să înoate.

Pentru a preveni răspândirea virusului, vizitatorilor nu le este permis să stea la plajă sau să se plimbe. Şi trebuie să păstreze distanţa socială. Mai mult decât atât, trebuie să respecte şi un anumit interval orar dacă vor să înoate sau să facă surf. Concret, pot merge pe plajă doar de la şapte dimineaţa până la cinci după-amiaza, de luni până vineri.

Bondi Beach nu este deschisă însă vizitatorilor străini. Ci doar locuitorii din regiune. Aceleaşi măsuri se aplică şi altor două plaje din apropiere. Suburbie a oraşului Sydney, Bondi rămâne unul din cele mai mari focare de COVID 19 din Australia. Peste 15.000 de cazuri au fost înregistrate în ţară, de la debutul pandemiei, şi peste 500 de oameni au murit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Pasionaţii de surf din Australia au în sfârşit liber la bălăceală. Cunoscuta plajă Bondi a fost redeschisă