Antena Meniu Search
x

Autorul atacului din Lyon, căutat de poliția franceză

Teroarea a lovit din nou Franţa. Un colet capcană plin cu şuruburi a fost detonat în centrul oraşului Lyon. 13 oameni au fost răniţi de bucăţile de metal, între ei şi un copil de 8 ani. Atacatorul e încă liber şi extrem de periculos.

de Redactia Observator

la 26.05.2019, 00:52

Vezi și

Teroarea a lovit din nou Franţa. Un colet capcană plin cu şuruburi a fost detonat în centrul oraşului Lyon. 13 oameni au fost răniţi de bucăţile de metal, între ei şi un copil de 8 ani. Atacatorul e încă liber şi extrem de periculos. Autorităţile le-au cerut oamenilor să fie prudenţi şi să anunţe imediat poliţia dacă îl văd pe suspect.

Bomba artizanală, plină cu şuruburi, a fost detonată în faţa unei brutării din centrul oraşului Lyon. Mai mulţi oameni au fost răniţi de schije şi cioburi.

Autorităţile au publicat imagini de pe camerele du supraveghere cu atacatorul şi au făcut apel la populaţie pentru a-l identifica. Suspectul are între 30 şi 35 de ani, purta ochelari de soare şi avea faţa acoperită. A ajuns la locul faptei cu bicicleta, a plasat coletul-capcană lângă intrarea în brutărie, apoi a dispărut.

Vestea atacului l-a prins pe preşedintele Emanuel Macron la un interviu despre alegerile europarlamentare.

În urma exploziei, nivelul de securitate din Lyon a fost ridicat şi principalele instituţii sunt păzite de gărzi înarmate. Nicio grupare teroristă nu a revendicat până acum atacul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Autorul atacului din Lyon, căutat de poliția franceză