Antena Meniu Search
x

Video Autostradă din Anglia, închisă din cauza mai multor reni ieşiţi "la plimbare". Printre ei, Blue şi Blitzen, evadaţi de la o fermă din Stuffork

Traficul de pe o autostradă din Marea Britanie a fost închis timp de mai multe ore din cauza mai multor...  reni. Blue şi Blitzen sunt cei doi dintre "vinovaţi". Aceştia ar fi evadat de la o fermă din regiunea Stuffork şi au plecat la plimbare chiar pe autostradă din apropiere. Pentru a preveni eventualele accidente, autorităţile au închis drumul, unul important. 

de Redactia Observator

la 05.12.2023, 14:31

O autostradă cu două benzi din comitatul britanic Suffolk a fost blocată duminică de un "număr mare" de reni, provocând întârzieri majore. Animalele s-au aventurat pe A11, în apropierea localităţii Barton Mills, şi au blocat traficul în ambele direcţii, în jurul orei 15:20 GMT. Într-o informare postată pe reţeaua X, National Highways East a transmis că un "număr mare" de reni se aflau pe şosea şi că poliţia "încerca să îi prindă".

Poliţia din Suffolk a închis circulaţia pe tronsonul de autostradă şi a încercat să prindă renii.

Cu toate acestea, capturarea renilor nu a fost uşoară. Poliţiştii au încercat ore-n şir să-i localizeze şi să-i prindă pe Blue şi Blitzen. Asta în timp ce internauţii s-au întrebat de unde au apărut cei doi. 

Într-un final autorităţile au reuşit să dea şi de urma proprietarilor, şi de a renilor, iar animalele s-au întors în siguranţă acasă.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri externe » Autostradă din Anglia, închisă din cauza mai multor reni ieşiţi "la plimbare". Printre ei, Blue şi Blitzen, evadaţi de la o fermă din Stuffork