Antena Meniu Search
x

Avalanşă de glume după ce Olaf Scholz a apărut cu un petic la ochi. "Dacă te răneşti aşa făcând jogging, înseamnă că o faci greşit"

Avalanşă de glume şi speculaţii pe reţelele de socializare după ce Olaf Scholz a apărut cu un petic negru la ochiul drept în urma unei accidentări la ...jogging. Imaginea cu chipul său plin de zgârieturi a fost postată online chiar de cancelarul german. Pe lângă zecile de meme-uri cu Scholz în ipostaze de pirat, au început să circule şi teorii ale conspiraţiei că a fost de fapt lovit de cineva. 

de Redactia Observator

la 04.09.2023, 21:43

Vezi și

Cancelarul german Olaf Scholz a apărut purtând un petic pentru ochi, de culoare neagră, pentru a-şi acoperi rănile suferite la nivelul feţei după ce a căzut sâmbătă în timp ce făcea jogging. "Aştept cu nerăbdare meme-urile", a postat cancelarul german pe reţeaua X (fostă Twitter), împreună cu o fotografie cu el purtând un "petic de piraţi" care îi acoperea ochiul drept, cel mai probabil umflat, şi având mai multe zgârieturi pe faţă. "Mulţumesc pentru urările de bine, arată mai rău decât este!", a adăugat el.

Reacţiile internaţionale după ce Olaf Scholz a apărut cu un petic la ochi

Purtătorul de cuvânt al guvernului german, Steffen Hebestreit, a declarat că Scholz se simte bine având în vedere circumstanţele. "Era într-o dispoziţie destul de bună dimineaţă, dar încă pare puţin afectat", a mai spus el. El a spus că fotografia cu Olaf Scholz a fost publicată "pentru ca toată lumea să se poată obişnui cu modul în care el va arăta în următoarele săptămâni".

Pe reţelele de socializare, nemţii şi nu numai s-au întrecut în glume, meme-uri şi teorii. "Dacă te răneşti aşa la ochi făcând jogging înseamnă că o faci greşit", a glumit un utilizator de X. "Nu este un accident de jogging", a comentat o altă persoană, sugerând că rănile au altă cauză, de pildă, cineva l-a lovit. 

Pe acelaşi subiect

Alţii şi l-au imaginat în ipostaza personajului Jack Sparrow din "Piraţii din Caraibe", a lui Nick Fury din "The Avengers" sau a nevăstuicii Buck din seria "Ice Age". "Sigur că a fost un accident... ce încearcă să ascundă de fapt"", s-a întrebat cu sarcasm un alt utilizator. 

Nici ucrainenii nu au ratat ocazia: "Acum că Olaf Scholz arată mai dur, ar trebui să dea Ucrainei rachete cu rază lungă de acțiune (n.r.Taurus), care să se potrivească stilului său. Rock on!", a reacţionat Centrul de comunicare strategică din Ucraina. 

Olaf Scholz a căzut în timp ce făcea jogging şi s-a lovit la faţă

Cancelarul Scholz, în vârstă de 65 de ani, a căzut sâmbătă în timp ce făcea jogging şi s-a rănit uşor, astfel că angajamentele sale de duminică au fost anulate, mai ales participarea la o campanie electorală în sprijinul candidaţilor partidului său înainte de alegerile regionale din landul Hessa de luna viitoare.

Tabloidul Bild a relatat că accidentul s-ar fi produs pe traseul obişnuit al cancelarului, lângă locuinţa sa din Potsdam. Scholz s-a împiedicat şi a căzut, lovindu-se la faţă, a scris publicaţia. Scholz urmează să participe marţi la deschiderea salonului auto IAA Mobility de la München, iar miercuri va lua cuvântul în cadrul unei dezbateri bugetare în parlament.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri externe » Avalanşă de glume după ce Olaf Scholz a apărut cu un petic la ochi. "Dacă te răneşti aşa făcând jogging, înseamnă că o faci greşit"