Antena Meniu Search
x

"Avea doar o lună. Era alăptat când rachetele au lovit locuința". Bebeluș din Gaza, găsit mort la sânul mamei, sub dărâmături. Nici femeia n-a supraviețuit

Război Israel - Hamas. Un bebeluș de doar o lună a fost găsit de salvatorii din Gaza sub dărâmături mort, lipit de sânul mamei sale. Micuțul era alăptat în momentul în care rachetele au lovit locuința lor și a murit la pieptul mamei, alături de ea.

de Redactia Observator

la 14.10.2023, 13:53

Cel puțin 2.215 de persoane au fost ucise și 8.714 au fost rănite în Gaza, a anunțat Ministerul palestinian al Sănătății
Cel puțin 2.215 de persoane au fost ucise și 8.714 au fost rănite în Gaza, a anunțat Ministerul palestinian al Sănătății - Profimedia

Cel puțin 2.215 de persoane au fost ucise și 8.714 au fost rănite în Gaza, a anunțat Ministerul palestinian al Sănătății. În Cisiordania, 54 de persoane au fost ucise și 1.100 au fost rănite. Un bărbat, Ahmed, care furnizează apă potabilă locuitorilor din Gaza, s-a întors acasă și a găsit locuința transformată în moloz. El a declarat pentru Middle East Eye că nepotul său de o lună, Yamen, a fost găsit lipit de sânul mamei, sub dărâmături. Nici mama micuțului nu a supraviețuit și a fost găsită moartă, cu băiețelul la pieptul ei, potrivit Mirror.

Găsit sub dărâmături, hrănindu-se de la sânul mamei moarte

Yamen a avut meningită și l-am dus la medic cu o zi mai devreme. Avea doar o lună și era alăptat când atacul aerian a lovit locuința”, a declarat Ahmed.

Un alt bărbat, Abdullah Musleh, a fost scos din subsol împreună cu alți 30 de persoane, după ce blocul lor a fost distrus.

Pe acelaşi subiect

"Uitați de mâncare, uitați de electricitate, uitați de combustibil. Singura preocupare acum este doar dacă veți reuși, dacă veți trăi", a spus Nebal Farsakh, un purtător de cuvânt al Semilunii Roșii Palestiniene din orașul Gaza, în timp ce ea izbucnea în hohote de plâns.

Miercuri, singura centrală electrică din Gaza a rămas fără combustibil și s-a oprit, lăsând doar lumini alimentate de generatoare private împrăștiate. 

Fără electricitate, apă sau combustibil în Gaza până la eliberarea ostaticilor - Israel

Ministrul israelian al Energiei, Israel Katz, a transmis că asediul Gazei nu se va încheia până când ostaticii israelieni nu vor fi eliberați. Potrivit acestuia "niciun întrerupător electric nu va fi pornit, niciun hidrant de apă nu va fi deschis și nici un camion cu combustibil nu va intra" până când "cei răpiți" nu vor fi eliberați. Israelul a oprit livrările către Fâșia Gaza după atacurile de sâmbătă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi avut nevoie recent de meseriaşi şi nu aţi găsit?

Observator » Stiri externe » "Avea doar o lună. Era alăptat când rachetele au lovit locuința". Bebeluș din Gaza, găsit mort la sânul mamei, sub dărâmături. Nici femeia n-a supraviețuit