Antena Meniu Search
x

Averea lui Elon Musk a scăzut cu 10 miliarde de dolari într-o singură zi, după acuzațiile de hărțuire sexuală

Elon Musk a pierdut 10 miliarde de dolari într-o singură zi, în urma acuzațiilor de hărțuire sexuală, scrie Business Insider. Joi, averea sa ajungea la 212 miliarde de dolari, iar în noaptea de joi spre vineri, a scăzut la 201 miliarde de dolari. 

de Redactia Observator

la 23.05.2022, 16:10

Imagine ilustrativă
Imagine ilustrativă - Profimedia Images

Multimiliardarul Elon Musk a respins acuzaţiile potrivit cărora ar fi agresat sexual o stewardesă în urmă cu şase ani, denunţând un complot "politic". Patronul Tesla şi cel mai bogat om din lume a reacţionat pe Twitter, reţeaua de socializare pe care vrea să o cumpere, în urma unui articol publicat joi.

Publicaţia independentă online The Insider a relatat că grupul aerospaţial al lui Musk, SpaceX, a plătit în 2018, 250.000 de dolari unei femei pentru a renunţa la o plângere legată de un comportament necorespunzător al acestuia.

Antreprenorul în vârstă de 50 de ani este acuzat că, în timp ce primea un masaj de la femeie într-un zbor privat spre Londra, ar fi făcut un gest vulgar, i-ar fi atins picioarele fără consimţământul ei şi i-ar fi solicitat un act sexual. Articolul citează în special o femeie care susţine că este o prietenă cu stewardesa.

Reacția lui Musk în urma acuzațiilor de hărțuire sexuală

Pe acelaşi subiect

"Atacurile la adresa mea ar trebui să fie privite printr-o prismă politică - este modul lor (josnic) obişnuit de a face lucrurile", a scris joi pe Twitter Musk, fără a preciza pe cine vizează. "O provoc pe această mincinoasă care susţine că prietena ei m-a văzut 'descoperit': spune-mi un singur lucru, orice (cicatrice, tatuaje...) care nu este cunoscut public", a declarat el. "Nu va putea să o facă, pentru că nu s-a întâmplat niciodată", a adăugat Musk, potrivit Agerpres.

Patronul născut în Africa de Sud - cu cetăţenie sud-africană, americană şi canadiană - s-a apropiat recent de republicani, după ce anterior îi susţinuse pe democraţi.

"Uitaţi-vă acum cum îşi desfăşoară campania de trucuri murdare împotriva mea", a adăugat Musk, a cărui avere este estimată la circa 265 de miliarde de euro.

El şi-a suspendat săptămâna aceasta oferta de preluare a Twitter pentru suma de 44 de miliarde de dolari din cauza lipsei de claritate cu privire la conturile false, dar s-a declarat "încă angajat" să finalizeze tranzacţia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Averea lui Elon Musk a scăzut cu 10 miliarde de dolari într-o singură zi, după acuzațiile de hărțuire sexuală