Antena Meniu Search
x

Două avioane de luptă rusești se apropie periculos de mult de o aeronavă americană, deasupra Mediteranei (Video)

Două avioane de vânătoare ruseşti, de tip Su-35 au interceptat în mod ”nesigur” și „neprofesionist”, o aeronavă de patrulare a US Navy care zbura în spațiul aerian internațional din Marea Mediterană, se arată într-un comunicat oficial al forțelor aeriene americane.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 28.05.2020, 11:42

Avioane de luptă rusești periculos de aproape de o aeronavă americană
Avioane de luptă rusești periculos de aproape de o aeronavă americană - Captura YouTube/ US Navy
  • Piloții celor două avioane Suhoi Su-35 sunt acuzați de neprofesionalism de către SUA.
  • Este al treilea incident de acest fel care are loc în acea zonă, în mai puţin de două luni.

Interceptarea din 26 mai 2020 a fost catalogată de Marina SUA drept ”nesigură și neprofesionistă” pentru că piloții ruși s-au poziționat periculos de aproape, de o parte și de alta a aeronavei americane, astfel încât au restricționat capacitatea acesteia de manervră.

Marina SUA a subliniat că acțiunile inutile ale piloților ruși, pe parcursul celor 65 de minute cât a durat interceptarea, vin în contradicție cu buna conduită aeriană și cu regulile internaționale de zbor, scrie CNN.

Acesta este al treilea incident de acest fel care are loc în spațiul aerian internațional din Marea Mediterană, în mai puţin de două luni.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Două avioane de luptă rusești se apropie periculos de mult de o aeronavă americană, deasupra Mediteranei (Video)