Antena Meniu Search
x

Un avion de pasageri a aterizat de urgenţă în Cleveland, după ce un geam s-a spart în zbor

Un avion de pasageri a aterizat de urgenţă în oraşul Cleveland din SUA, după ce un geam s-a spart în zbor. La bordul aeronavei Boeing au fost momente de panică, spune presa americană.

Un avion de pasageri a aterizat de urgenţă în oraşul Cleveland din SUA, după ce un geam s-a spart în zbor. La bordul aeronavei Boeing au fost momente de panică, spune presa americană.

Avionul Boeing 737-700 era o cursă care a decolat de la Chicago către Newark. În zbor, unul dintre pasageri a alertat echipajul, anunţând că o fereastră s-a spart.

Potrivit martorului, a fost un zgomot foarte puternic, după ce un obiect a lovit geamul.

Pasagerii din apropierea ferestrei au fugit, iar, potrivit presei americane, unii au început să strige panicaţi. Fotografii şi video după incident au fost publicate de martori pe site-urile de socializare.

Geamul spart al avionului aterizat în Cleveland
Pasagerii avionului după aterizarea în Cleveland
Geamul avionului fotografiat de un pasager

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

VIDEO: Imagini de la bordul avionului după aterizarea în Cleveland | Sursa: Twitter

Din cauza situaţiei extrem de serioase, avionul a fost deviat către aeroportul din Cleveland, unde a aterizat de urgenţă. Din fericire, nu au fost urmări majore.

Pe 17 aprilie, un incident similar s-a produs în SUA, când o femeie a murit, fiind aruncată pe geamul spart al unui alt avion Boeing 737, la 10 mii de metri înălţime. Spargerea geamului a fost provocată de explozia unui motor al aeronavei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Un avion de pasageri a aterizat de urgenţă în Cleveland, după ce un geam s-a spart în zbor