Antena Meniu Search
x

Video Avion de vânătoare rus, prăbuşit peste o casă în Siberia, în timpul unui zbor de antrenament. Ambii piloţi au murit

Un avion de vânătoare rus s-a prăbuşit duminică peste o clădire rezidenţială în Irkutsk, în Siberia, au anunţat autorităţile locale, relatează Agerpres. Canalul de Twitter NEXTA anunţă că ambii piloţi ai avionului au murit. Incidentul vine la o săptămână după ce un alt avion s-a prăbușit într-un cartier rezidenţial din oraşul Eisk, din cauza căruia au murit 13 persoane.

de Redactia Observator

la 24.10.2022, 14:35

Vezi și

"Un avion de tip Su a căzut peste o casă de două etaje la Irkutsk", a scris pe Telegram guvernatorul regiunii Irkutsk, Igor Kobzev.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Potrivit serviciilor de urgenţă citate de agenţiile de presă ruse, este vorba de un avion de vânătoare Su-30, care s-a prăbuşit în timpul unui zbor de antrenament.

13 oameni au murit săptămâna trecută din cauza prăbuşirii unui avion militar

13 persoane au murit săptămâna trecută, după ce un avion militar s-a prăbușit într-un cartier rezidenţial din oraşul Eisk din sudul Rusiei şi în apropiere de Ucraina. 

Avionul de vânătoare-bombardier Su-34 a lovit o clădire rezidențială la scurt timp după ce a decolat de la baza aeriană Yuzhny din apropierea orașului Eisk, a anunțat Ministerul rus al Apărării. Cauza prăbușirii a fost un incendiu la motor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Avion de vânătoare rus, prăbuşit peste o casă în Siberia, în timpul unui zbor de antrenament. Ambii piloţi au murit