Antena Meniu Search
x

Un avion Boeing cu zeci de pasageri la bord s-ar fi prăbușit în Afganistan

Un avion Boeing aparținând companiei Ariana Afghan Airlines s-ar fi prăbușit în urmă cu puțin timp în Afganistan, transmite CNBC. La bordul avionului ar fi fost zeci de pasageri.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 27.01.2020, 12:51

Avionul Ariana Afghan Airlines
Aeronava Ariana Afghan Airlines ar fi avut la bord 83 de pasageri, din primele informații - Konstantin von Wedelstaedt via Wikipedia

Un avion Boeing aparținând companiei Ariana Afghan Airlines s-ar fi prăbușit în urmă cu puțin timp în Afganistan, transmite CNBC. La bordul avionului ar fi fost zeci de pasageri.

Aeronava, care efectua o cursă Herat - Delhi, s-ar fi prăbușit în jurul orei locale 13:00 într-o zonă muntoasă controlată de talibani din districtul Deh Yak, din apropierea graniței cu Pakistanul, informează și Russia Today.

"Un avion Boeing aparținând Ariana Afghan Airline s-a prăbușit în zona Sado Khel din districtul Deh Yak în jurul orei locale 13:10", a declarat Arif Noori, purtător de cuvânt al biroului guvernatorului din orașul Ghazni, citat de CNBC.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Informațiile care vin sunt contradictorii. Tot Reuters a transmis că Mirwais Mirzakwal, aflat la conducerea companiei aeriene, a negat că ar fi pierdut o aeronavă.

La acest moment nu se cunoaște numărul victimelor, dar există temeri că ar putea fi vorba despre zeci de morți. Avionul ar fi fost curprins de flăcări imediat după impactul cu solul.

Conform Russia Today, mai mulți talibani încearcă să stingă incendiul, iar forțele speciale afgane se deplasează spre locul accidentului aviatic.

- Știre în curs de actualizare - 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Stiri externe » Un avion Boeing cu zeci de pasageri la bord s-ar fi prăbușit în Afganistan