Antena Meniu Search
x

Avocații cer eliberarea iubitului Danei Leonte, acuzat de crimă: "Nu e nici cea mai mică dovadă"

Avocații lui Sergio Ruiz, bărbatul din Spania acuzat că a ucis-o pe tânăra româncă Dana Leonte, vor cere eliberarea acestia din închisoare, până la finalizarea procesului.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 02.10.2019, 17:37

Româncă ucisă în Spania
Dana Leonte și bărbatul acuzat că a ucis-o, Sergio Ruiz - Facebook

Avocații lui Sergio Ruiz, bărbatul din Spania acuzat că a ucis-o pe tânăra româncă Dana Leonte, vor cere eliberarea acestia din închisoare, până la finalizarea procesului.

În termen de 10 - 15 zile, apărătorii fostului iubit al Danei Leonte, acuzat de crimă, vor depune o cerere de eliberarea a clientului deoarece "nu există nici cea mai mică dovadă directă care îl incriminează", scrie efe.com.

Juanjo Moreno, unul dintre avocați, a declarat sursei citate că nu va contesta ordinul de arest emis sâmbăta trecută de către magistrații din Malaga, doarece o astfel de procedură ar putea dura mai mult de două luni și ar paraliza procesul.

Tot în cursul zilei de astăzi, o Delegația Guvernamentală pentru Violența de Gen a confirmat că Dana Leonte a fost ucisă, fiind inclusă în statisticile cu privire la crimele comise împotriva persoanelor de același sex. Românca este cea de-a 46 victimă din acest an, au anunțat autoritățile spaniole.

O săptămână de la descoperirea macabră

Situația s-a schimbat radical pentru Sergio Ruiz pe data de 26 septembrie, când un fermier din zona montană de lângă Arenas și-a văzut câinele aducând o bucată de os, găsită în zonă. S-a dovedit că este vorba despre un femur, care provine de la trupul româncei.

Iubitul Danei Leonte a fost arestat miercurea trecută și este principal suspect de crimă. Individul continuă să suțină că e nevinovat, în ciuda probelor tot mai multe pe care polițștii le aduc.

Mesaje-capcană scrise de iubitul româncei

Iubitul Danei Leonte, acuzat de crimă, a scris mesaje de pe telefonul româncei, ca să îi inducă în eroare pe polițiștii din Spania. Individul a încercat să-i facă astfel pe anchetatori să creadă că tânăra de 31 de ani e în viață.

Bărbatul de 37 de ani a încercat, de asemenea, să arate că românca a fugit pentru că avea datorii foarte mari, de peste 15.000 de Euro, la un spaniol care i-a dat banii pentru a deschide o cafenea. Conform lui Sergio Ruiz, femeia  ar fi fugit în România, lucru dezmințit vehement de familia ei încă de la raportarea dispariției.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri externe » Avocații cer eliberarea iubitului Danei Leonte, acuzat de crimă: "Nu e nici cea mai mică dovadă"