Antena Meniu Search
x

Video Băieţel de 6 ani, împuşcat mortal în trafic, în drum spre grădiniţă, de un şofer nervos pe mama lui, în SUA: "Mami, mă doare burtica"

Tragedie pe o autostradă din California: un băieţel de şase ani a fost împuşcat mortal după un banal incident petrecut în trafic. Un individ care se certase în trafic cu mama lui a scos un pistol şi a tras mai multe focuri de armă spre maşina acesteia. Băiatul a fost lovit de un glonţ şi nu a putut fi salvat deşi alţi şoferi au oprit imediat şi au încercat să-l resusciteze.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 23.05.2021, 12:20

sursa: Profimedia Vezi și

Copilul a fost împuşcat mortal într-un aparent atac de furie în trafic, în timp ce mama lui îl conducea la grădiniţă. Autorităţile continuă să îl caute pe atacator.

"Mami, mă doare burtica"

Aiden Leos a murit în brațele mamei sale pe autostrada 55 din Orange vineri dimineață, a scris o rudă pe o pagină online de strângere de fonduri, creată pentru a acoperi costurile de înmormântare.

„A spus: „Mami, mă doare burtica”, a povestit sora sa, Alexis Cloonan, în vârstă de 15 ani, la o conferință de presă. „L-a ridicat și a văzut că sângerase pe ea; avea sânge pe haine".

Un bărbat a atras mai multe focuri în spatele maşinii familiei, un sedan Chevy Cruze, lovind copilul din spate, au spus anchetatorii. A fost dus de urgență la Spitalul de Copii din apropiere, unde autoritățile au confirmat că băiatul a murit.

„Nu ne vom reveni niciodată”, a spus Alexis. „Era un băiat uimitor și sper că ei știu ce ne-au luat astăzi.”

Mama copilului conducea spre nord cu fiul ei aflat într-un scaun pentru copii, potrivit latimes.ro. Se aflau lângă West Chapman Avenue în jurul orei 8 dimineața când a avut loc incidentul teribil, potrivit agenţilor de la California Highway Patrol.

O altă maşină în care se aflau un bărbat şi o femeie i-a tăiat calea în timp ce încerca să schimbe banda de ieşire. Mama le-a făcut un semn şi apoi a încercat să se încadreze pe banda corectă, moment în care a avut loc împuşcătura, potrivit unui martor.

Suspectul a fugit imediat de la faţa locului. Mama a descris vehiculul drept un Volkswagen Jetta alb, cu o femeie la volan și un pasager bărbat. 

Poliţia a primit numeroase indicii de la automobiliştii care au trecut prin zonă, dar, până acum, şoferul criminal nu a putut fi identificat. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Băieţel de 6 ani, împuşcat mortal în trafic, în drum spre grădiniţă, de un şofer nervos pe mama lui, în SUA: "Mami, mă doare burtica"