Antena Meniu Search
x

Un bărbat a fost aruncat dintr-un VW înmatriculat în România, pe o autostradă din Germania. Poliția caută mașina

Un bărbat a fost aruncat dintr-un VW înmatriculat în România, pe o autostradă din Germania. Poliția caută mașina, un Sharan negru, în care mai erau trei oameni.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 18.08.2020, 13:35

Accident
Imagine cu caracter ilustrativ - Facebook
  • Un cuplul-a găsit pe bărbat întins pe șosea.
  • Victima are 36 de ani.

Duminică dimineață poliția germană s-a confruntat cu o situație neobișnuită, în apropiere de Dietersheim. Patru bărbați călătoreau într-o mașină spre Europa de Est, scrie norbayern.de, iar în jurul orei 00:30 a avut loc a altercație între ei. Șoferul a pus frână pe autostradă, s-a întors și l-a lovit cu pumnul în față pe unul dintre pasageri.

Șoferul s-a dat apoi jos de la volan, a deschis portiera pe partea pe care era bărbatul lovit, în vârstă de 36 de ani, l-a tras afară și mașină și l-a arunca tpe asfalt. Apoi a plecat, lăsându-și victima întinsă pe jos. Potrivit propriilor declarații, bărbatul s-ar fi agțat cumva de mașină și a fost târât, fiind rănit.

Un cuplu care călătorea într-o mașină l-a găsit pe bărbat întins pe jos. O ambulanță a venit imedia tși l-a dus apoi la spital. Polițiștii au descoperit că bărbatul era destul de beat, alcoolemie de 1,4 la mie, și nici nu vorbea limba germană, așa că a fost dificil de stabilit cu exactitate ce s-a întâmplat.

Poliția caută acum un Sharan VW negru cu plăcuțe de înmatriculare românești și roagă alți martori să o contacteze.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Un bărbat a fost aruncat dintr-un VW înmatriculat în România, pe o autostradă din Germania. Poliția caută mașina