Antena Meniu Search
x

Bărbat din SUA, castrat după ce a cunoscut un eunuc online

Un bătrân din Florida, Statele Unite, este acuzat de polițiști că a castrat un bărbat în mod ilegal. Cei doi se cunoscuseră online, pe un site pentru eunuci de pe internetul "ascuns".

de Redactia Observator

la 22.08.2019, 12:49

Bărbat castrat ilegal în SUA
Bătrânul care a efectuat castrarea a ajuns după gratii - Highlands County Sheriff's Office

Un bătrân din Florida, Statele Unite, este acuzat de polițiști că a castrat un bărbat în mod ilegal. Cei doi se cunoscuseră online, pe un site pentru eunuci de pe internetul "ascuns".

Cazul a fost descoperit de către un polițist de la Highlands County Sheriff’s Office, pe 19 august, în urma unui apel întrerupt la 911 (n.r. numărul de urgență din SUA). Autoritățile spun că astfel de intervenții sunt obișnuite, doar că situația a luat o cu totul altă întorsătură atunci când, la locul indicat, un bărbat le-a deschis ușa polițiștilor și le-a spus că tocmai a castrat un individ. 

În locuință, agenții au găsit bărbatul castrat în agonie, plin de sânge. Într-un container, se arată în postarea de pe Facebook a ofițerului care a rezolvat cazul, erau "două părți care cu puțin timp înainte erau cu mult mai aproape de victimă".

Întreaga cameră era aranjată ca un salon chirurgical, cu echipamente medicale și anestezice la îndemână, scrie unilad.co.uk. De asemenea, o cameră video era amplasată pentru a filma procedura.

S-au cunoscut pe un site pentru eunuci

Bărbatul de 74 de ani care a efectuat castrarea și care a sunat la 911, Gary Van Ryswyk, a explicat fără emoții că și-a cunoscut "pacientul" pe un site specializat pentru eunuci. I-ar fi spus victimei că a mai efectuat procedura pe animale și chiar pe propriul trup, în 2012, însă doar pe jumătate.

Victima, de 53 de ani, a fost transportată de urgență la spital iar acum se află în stare stabilă.

Chirurgul de ocazie a mai recunoscut că a încercat să efectueze procedura cu o săptămână înainte, dar "a intervenit ceva" în timp ce efectua sterilizarea încăperii, așa că a fost nevoit să amâne.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mai mult, le-a spus ofițerilor că a mai castrat un bărbat în urmă cu câțiva ani, într-un motel, dar că nu-și aduce numele lui.

Firește, agenții l-au dus direct în arest, iar cauțiunea a fost stabilită la 250.000 de dolari.

Bărbatul este acum acuzat de practicarea medicinei fără licentă ce a rezultat în vătămare corporală, o infracțiune în Statele Unite.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Bărbat din SUA, castrat după ce a cunoscut un eunuc online