Antena Meniu Search
x

Curs valutar

S-a trezit singur într-un avion Boeing 737, cu destinația Italia

Un lituanian a avut parte de o experiență mai puțin obișnuită, după ce s-a trezit că este singurul pasager al unei curse de la Vilnius (Lituania) la Bergamo (Italia).

de Redactia Observator

la 05.04.2019 , 11:07

Bărbat singur în avion Lituanianul nu a ratat ocazia și a făcut un selfie cu însoțitoarele de zbor și... scaunele - Skirmantas Strimaitis via BBC

Un lituanian a avut parte de o experiență mai puțin obișnuită, după ce s-a trezit că este singurul pasager al unei curse de la Vilnius (Lituania) la Bergamo (Italia).

Atunci când Skirmantas Strimaitis și-a cumpărat biletul dus spre nordul Italiei, nici prin cap nu i-a trecut că va fi singurul pasager din aeronavă. 

Nu mică i-a fost mirarea atunci când, cu gândul la schiat, s-a trezit singur în impunătorul Boeing 737-800, în cursa ce era programată pe 16 martie.

Articolul continuă după reclamă

Alături de el mai erau doar doi piloți și cei cinci membri ai personalului auxiliar. 

Skirmantas a bănuit că ceva este în neregulă atunci când a fost informat, la check in, că este așteptat de echipaj. 

Bărbatul s-a lămurit imediat cu privire la situație. Avionul fusese închiriat pentru o cursă Bergamo - Vilnius de către un grup de clienți, iar, pentru a nu merge cu aeronava goală spre Italia, operatorul aerian a pus la vânzare bilete dus Vilnius - Bergamo. Iar el a fost singurul care a cumpărat. 

Desigur, Skirmantas Strimaitis nu a putut rata ocazia unică și a făcut un selfie cu însoțitoarele de zbor și... scanunele.

Imediat după aterizare, pe aeroportul din Bergamo, comandantul aeronavei i-a mulțumit "domnului pasager".

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri externe » S-a trezit singur într-un avion Boeing 737, cu destinația Italia