Antena Meniu Search
x
LIVE

Video Bărbat străpuns de coarnele unui taur, la un festival din Spania. Îngroziți, martorii au încercat cu disperare să-l salveze

Un bărbat a fost la un pas de moarte pe străzile din localitatea Arganda Del Rey, din apropiere de Madrid, în timpul unor festivități cu tauri. Pe imaginile primite prin Fii Observator se poate observa cum individul se împiedică și cade pe jos, moment în care taurul se năpustește asupra lui, sub privirile îngrozite ale celorlalți participanți la eveniment și ale martorilor.

De Redactia Observator la 06.09.2023, 17:19
Vezi și

Șase persoane au fost rănite, între care una grav, în a patra ediție a eliberării taurilor organizată în localitatea spaniolă Arganda del Rey, din apropierea capitalei Madrid. Cel mai serios incident s-a produs miercuri dimineață, atunci când un bărbat a fost pătruns de coarnele unui taur în zona feselor și în peretele abdominal, suferind și răni la cap în timpul asaltului. Victima a fost transportată imediat la spital.

Festivitățile cu tauri, o tradiție sângeroasă în Spania

Eliberarea taurilor (”encierros”) se termină anual cu zeci de răniţi, iar uneori cu morţi. Începând din 1911, când au început să fie compilate date, au fost ucişi cel puţin 16 alergători. Ultimul alergător a fost ucis în 2019, un spaniol în vârstă de 27 de ani, ai cărui părinţi au depus în 2022, la marcarea a trei ani, un buchet de flori, în memoria tânărului, pe traiectoria cursei. Cu toate acestea, tinerii spanioli sunt înnebuniți după adrenalina acestor evenimente și participă în continuare în număr mare.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Bărbat străpuns de coarnele unui taur, la un festival din Spania. Îngroziți, martorii au încercat cu disperare să-l salveze