Antena Meniu Search
x

Barmanul milionar

Un barman de 29 de ani s-a tansformat peste noapte în milionar. Şi nu, nu a jucat la loto. Bărbatul a descoperit că, orice sumă ar transfera de pe cardul de credit pe cel de debit, banca nu îi scade banii

Vezi și

Un barman de 29 de ani s-a tansformat peste noapte în milionar. Şi nu, nu a jucat la loto. Bărbatul a descoperit că, orice sumă ar transfera de pe cardul de credit pe cel de debit, banca nu îi scade banii.

Povestea lui Dan Saunders a început în iarna lui 2011 când, rămas fără niciun ban, în timp ce era în oraş, cu prietenii, tânărul de 29 de ani a făcut un transfer de pe cardul de credit. 200 de dolari. Chiar dacă, oficial, operaţiunea a fost declarată invalidă, bărbatul a primit banii. Aşa că a mai încercat o dată şi încă o dată. până a atins limita maximă admisă ce poate fi retrasă în 24 de ore.

Timp de patru luni şi jumătate, Dan, barman de profesie, nu şi-a refuzat niciun vis. Escorte de lux, avioane private şi restaurante de lux. Ca să îşi justifice averea făcută peste noapte, le-a spus prietenilor că a câştigat la poker. Iar în faţa noilor cunoştinţe se dădea fie bancher, fie chirurg. S-a oprit din furat din proprie iniţiativă. Speriat că va înfunda închisoarea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri externe » Barmanul milionar