Antena Meniu Search
x

Bătrân găsit fără viață în casa unei românce din Italia. Femeie l-a lăsat să moară și a ascuns cadavrul de polițiști

Descoperire macabră în Italia. Un bătrân a fost găsit fără viață în casa unei românce. Femeia a ascuns cadavrul de polițiști și nu i-ar fi oferit bătrânului primul ajutor atunci când i s-a făcut rău. 

de Redactia Observator

la 06.01.2024, 17:47

Bătrân găsit fără viață în casa unei românce din Italia. Femeie l-a lăsat să moară și a ascuns cadavrul de polițiști
Bătrân găsit fără viață în casa unei românce din Italia. Femeie l-a lăsat să moară și a ascuns cadavrul de polițiști - Shutterstock (poză ilustrativă)

Incidentul șocant a ieșit la iveală după ce familia bătrânului dispărut a alertat autoritățile cu privire la absența acestuia. Poliția a descoperit că ultimul traseu făcut de bătrân, înainte ca acesta să dispară. a fost la casa femeii de naționalitate româncă, potrivit Ottopagine.it.

Femeia a ascuns cadavrul de poliție

Ajunși la locuița femeii, autoritățile au găsit cadavrul bărbatului întins pe podea. Bătrânul a murit în cursul dimineții, posibil din cauza unui infarct.

În mod șocant, în loc să sune la serviciile de urgență și să încerce să-l resusciteze, femeia româncă a ales să ascundă cadavrul în propriul domiciliu, conform presei italiene.

Autoritățile au deschis o anchetă și vor să afle exact cum s-au petrecut lucrurile, dar și de ce femeia a ales să ascundă cadavrul, în loc să sune la urgențe. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri externe » Bătrân găsit fără viață în casa unei românce din Italia. Femeie l-a lăsat să moară și a ascuns cadavrul de polițiști