Antena Meniu Search
x

Are 74 de ani şi peste 800.000 de followeri pe Instagram. Bătrâna este model fitness şi face senzaţie pe internet

O bătrână de 74 de ani a devenit senzaţie pe Instagram, după ce a decis că are nevoie să slăbească. Acum are un trup de invidiat chiar şi pentru persoanele mai tinere şi ţine antrenamente online pentru cei peste 800.000 de urmăritori ai săi.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 23.08.2020, 15:08

  • Joan are peste 800.000 de followeri pe Instagram.
  • Postează clipuri cu antrenamente pentru urmăritorii ei.

Joan MacDonald din Coubourg, Canada, ajunsese la 89 de kilograme când a început să simtă că trebuie să facă o schimbare.

Lua medicamente pentru hipertensiune arterială, iar simptomele erau atât de severe încât îi era greu să se ridice din pat ori chiar să coboare scările.

“Au trecut trei ani de la începutul călătoriei mele şi pot spune sincer că sunt o femeie diferită faţă de atunci când am început totul. Am mese echilibrate, fac mişcare şi merg cu încredere la sală, ridic greutăţi şi ştiu să fac corect exerciţii pentru a mă menţine în formă. Îmi place să iau legătura cu alte femei şi bărbaţi care aleg de asemenea să ducă un stil de viaţă mai sănătos” a povestit Joan.

Hotărâtă să înceapă o viaţă mult mai sănătoasă a început să facă antrenamente, să meargă la sală şi să îşi planifice 5 mese echilibrate de-a lungul zilei, însumând aproximativ 1500 de calorii.

Potrivit Daily Mail, în prezent a ajuns la greutatea de 61 de kilograme şi a adunat o comunitate imensă în mediul online alături de care împărtăşeşte gânduri, sfaturi şi trăiri din bătălia sa cu kilogramele.

“Motto-ul meu a fost ‘Nu mă deranjează dacă schimbările mele sunt lente. Voi merge în ritmul meu şi schimbările vor dura astfel toată viaţa” a mai adăugat bătrâna.

Este fericită că poate ajuta şi alte persoane care trec prin ceea ce a trecut ea şi le poate oferi îndrumare prin clipurile pe care le postează constant.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Are 74 de ani şi peste 800.000 de followeri pe Instagram. Bătrâna este model fitness şi face senzaţie pe internet