Antena Meniu Search
x

Video Bătrânei despărţiţi de pandemie s-au regăsit după mai bine de un an, în Marea Britanie

Doi bătrânei care au stat departe unul de celălalt din cauza pandemiei de coronavirus s-au reunit la mai bine de un an. Cei doi au servit masa chiar în cadrul centrului de asistență pentru bătrâni, unde soţul fusese primul internat. Din cauza problemelor de sănătate, soţia a decis acum să i se alăture.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 06.02.2021, 19:27

Cuplul a împărtășit un sărut și o îmbrățișare înainte de a fi tratat cu o masă romantică
Doi bătrânei care au stat departe unul de celălalt mai bine de un an s-au reunit într-un final - Storylines via YouTube
  • Reuniune emoţionantă pentru un cuplu de bătrânei
  • Cei doi nu se mai văzuseră de un an, din cauza pandemiei

Imagini încântătoare cu momentul în care un cuplu căsătorit de mai bine de 60 de ani s-a reunit după mai bine de un an. Cei doi bătrânei au fost despărţiţi din cauza pandemiei de coronavirus.

Stanley și Mavis Harbour, din Bolton, Marea Britanie, nu se mai văzuseră din februarie anul trecut. Stanley, în vârstă de 83 de ani, s-a mutat la un centru de asistență pentru bătrâni în septembrie 2019, din cauza deteriorării demenței sale.

În momentul în care pandemia a luat amploare, cei doi au fost obligați să fie separați. Astfel că, Mavis, în vârstă de 81 de ani, nu a putut să-și viziteze soțul timp de un an din cauza restricțiilor. 

Perechea s-a simțit pierdută, fiind inseparabilă de la o întâlnire întâmplătoare care a stârnit dragostea la prima vedere, la sfârșitul anilor '50.

Dar la începutul acestui an, Mavis a decis în cele din urmă să i se alăture iubitului ei soț, ca rezident la azilul de îngrijire, din cauza propriilor probleme de sănătate. După o perioadă de izolare de 14 zile, cei doi s-au bucurat de o reuniune în lacrimi.  

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Stanley, care i-a dat soției sale un buchet de flori, a spus: ''Nu mi-a venit să cred când am văzut-o pe Mavis. A fost ca un vis.''

Revedere plină de emoţii pentru ambii parteneri

Cuplul a împărtășit un sărut și o îmbrățișare înainte de a fi tratat cu o masă romantică. 

Mavis a menţionat: "M-a bucurat foarte mult să-l văd pe Stanley. Mi-a fost atât de dor de el, încât am fost copleșită și am plâns. Sunt atât de fericită. Nu vreau să mai fiu departe de el. Mă simt pierdută fără el". 

A fost dragoste la prima vedere pentru Mavis, când l-a văzut pentru prima oară pe Stanley mergând pe drum spre casă de la serviciu, la sfârșitul anilor '50.

''L-am întrebat pe tatăl meu cine este și mi s-a spus că este tâmplar. Știam imediat că mă voi căsători cu el'', a spus aceasta. 

Cuplul are doi fii, Peter și Neil, precum și trei nepoți și un strănepot, potrivit mirror.co.uk.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Bătrânei despărţiţi de pandemie s-au regăsit după mai bine de un an, în Marea Britanie