Antena Meniu Search
x

Bătrânii, furioşi pe Silvio Berlusconi

Condamnat să facă ore de muncă în folosul comunităţii timp de un an, Silvio Berlusconi întâmpină obstacole neaşteptate. Bătrânii de la azilul la care se zvoneşte că a fost repartizat fostul premier nici nu vor să audă de prezenţa lui acolo

Vezi și

La plecarea din instanţă, ieri, Silvio Berlusconi avea alura unui învingător. A reuşit să convingă judecătorii să îi reducă pedeapsa de la patru ani de închisoare la unul singur şi nu după gratii, ci de muncă în folosul comunităţii.

Fericit peste măsură, fostul premier a cerut să fie repartizat la un centru pentru bătrâni cu dizabilităţi, convins că îi poate motiva să fie mai puternici şi să lupte cu boala şi greutăţile bătrâneţii. Socoteala de acasă nu s-a potrivit însă cu cea din târg.

Dacă se va comporta exemplar şi va primi recomandări de bună purtare din partea bătrânilor, legea spune că Berlusconi ar putea să scape de pedeapsă chiar în nouă luni. Ar putea fi însă mai greu decât şi-a imaginat să-i mulţumească pe aceşti oameni decât i-ar fi fost cu gardienii din închisoare.

"Să vină aici Berlusconi? El este cel care mi-a luat banii! Un nenorocit! Scuze pentru limbajul vulgar!".

Fostul premier italian a fost condamnat la un an de închisoare pentru fraudă fiscală dar, pentru că are 77 de ani a putut cere să execute pedeapsa prin muncă în folosul comunităţii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri externe » Bătrânii, furioşi pe Silvio Berlusconi