Bebeluş nou-născut abandonat la uşa unei case: 'Era născut de mai puţin de 12 ore'

De Alin Tarnovschi.
Publicat: 28.01.2020, 09:24.
Actualizat: 28.01.2020, 09:32

Un bebeluş nou-născut a fost abandonat de mamă la uşa unei case, învelit într-o pătură, iar poliţiştii au deschis o anchetă şi au cerut ajutor pentru a o găsi pe femeie.

Bebeluş abandonat la uşa unei case, în Londra

Bebeluş abandonat la uşa unei case, înfăşurat într-o pătură

Daily Mail

Un bebeluş nou-născut a fost abandonat de mamă la uşa unei case, învelit într-o pătură, iar poliţiştii au deschis o anchetă şi au cerut ajutor pentru a o găsi pe femeie.

Totul s-a întâmplat sâmbătă, 25 ianuarie 2020, în cartierul Hackney din estul Londrei, atunci când bebeluşul a fost abandonat de mamă la uşa unei case.

Un trecător a observa pătura albă, iar în interior a descoperit bebeluşul nou-născut, care avea cordonul ombilical, semn că fusese adus pe lume de numai câteva ore.

Citește și:

Poliţiştii au fost anunţaţi, iar bebeluşul a fost transportat la spital, acolo unde medicii i-au acordat primele îngrijiri medicale.

Bebeluş abandonat de mamă, găsit la uşa unei case

Copilul abandonat a primit numele Edward de la bărbatul care l-a găsit la uşa casei, notează DailyMail.

Poliţiştii londonezi au publicat mai multe fotografii cu micuţul şi au cerut ajutorul oamenilor pentru a o găsi pe mama care l-a abandonat.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri
ANIMAȚIE GRAFICĂ: Cum s-a produs accidentul cu 7 morți din Bacău. Altar de flori după tragedie: "Tremur toată, nu mai sunt bună de nimic"
1
Eveniment • pe 26.07 la 18:58

"Tată, spune-mi că e un vis". Acestea au fost primele cuvinte ale băiatului de 15 ani grav rănit în accidentul de ieri din Bacău. Din păcate, era realitatea cruntă. Şi-a pierdut sora, mama şi cele două bunici, iar viaţa lui atârnă acum de un fir de păr. A fost adus azi, de urgenţă, cu un elicopter SMURD, la un spital din Capitală. Între timp, apar informaţii noi şi despre filmul evenimentelor, despre care vă avertizăm că sunt cu puternic impact emoţional.