Antena Meniu Search
x

Un bebeluş a murit îngheţat, după ce a fost lăsat de părinţi pe balcon

Un bebeluş în vârstă de şapte luni a murit îngheţat, după ce părinţii l-au lăsat să doarmă la aer curat, pe balcon, la o temperatură de -7 grade Celsius.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 08.01.2020, 09:16

Bebeluş îngheţat pe balcon, lăsat de părinţi la aer
Un bebeluş a îngheţat şi a murit, după ce a fost lăsat de părinţi pe balcon - Profimedia Images / Ilustraţie

Un bebeluş în vârstă de şapte luni a murit îngheţat, după ce părinţii l-au lăsat să doarmă la aer curat, pe balcon, la o temperatură de -7 grade Celsius.

Tragedia s-a produs în regiunea Khabarovsk din Rusia, în urmă cu câteva zile, potrivit BBC.

Bebeluşul de şapte luni, care se afla într-un căruţ, a fost lăsat timp de cinci ore în balcon, la o temperatură de -7 grade Celsius, iar când părinţii au vrut să îl ia în casă, micuţul era deja mort.

Potrivit presei locale, părinţii l-au lăsat pe copil să doarmă pe balcon, în frig, pentru a avea parte de aer curat, însă aceştia nu s-au gândit că frigul l-ar putea afecta.

Un raport preliminar al medicilor legişti a arătat că bebeluşul a murit din cauza hipotermiei, iar poliţiştii şi procurorii ruşi au deschis o anchetă care îi vizează pe părinţi.

Hipotermia se instalează atunci când temperatura corpului scade în timpul expunerii la frig, dar se poate instala şi la temperaturi pozitive, atunci când expunerea este una îndelungată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Stiri externe » Un bebeluş a murit îngheţat, după ce a fost lăsat de părinţi pe balcon