Antena Meniu Search
x

Video Biden, atac dur la adresa lui Trump după ce acesta a încurajat Rusia să atace aliații NATO: "E o prostie. Pentru el totul se târguieşte"

Joe Biden l-a atacat dur pe Donald Trump după declaraţiile controversate de zilele trecute la adresa NATO. I-a transmis republicanului că-i face plecăciuni lui Putin şi a catalogat declaraţiile sale drept ruşinoase şi periculoase. Președintele SUA a mai menționat că Trump îl incită pe Putin să atace alianţa nord-atlantică. Vă reamintim că acum câteva zile, fostul preşedinte american, Donald Trump, a încurajat Rusia să atace aliații NATO care investesc prea puţin în apărare.

de Redactia Observator

la 14.02.2024, 09:22

Vezi și

Preşedintele democrat i-a avertizat pe congresmenii conservatori că ”istoria va fi martoră” în cazul în care decid să torpileze un ajutor destinat Ucrainei, pe care Senatul, Camera inferioară a Congresului, tocmai l-a aprobat.

”Le spun republicanilor din Camera (Reprezentanţilor): trebuie să alegeţi. Veţi apăra libertatea sau veţi lua partea terorii şi tiraniei? Veţi fi cu Ucraina sau cu Putin? Veţi alege America sau pe Trump?”. a declarat el într-o scurtă alocuţiune la Casa Albă.

Joe Biden l-a atacat dur pe Donald Trump

Senatul american a validat marţi o nouă anvelopă în valoare de 95 de miliarde de dolari destinată Ucrainei, Israelului şi Taiwanului, însă adoptarea acesteia depinde de susţinătorii fostului preşedinte republican în Camera inferioară a Congresului, care refuză să examineze textul în această formă.

Pe acelaşi subiect

În plin an electoral, această problemă s-a transformat într-o încleştare între Joe Biden şi Donald Trump, doi candidaţi care ar urma să se înfrunte din nou în alegerile prezidenţiale de la 5 noiembrie.

Democratul în vârstă de 81 de ani a atacat, în această alocuţiune, marţi, declaraţii recente ale predecesorului său despre NATO.

Sâmbătă, fostul preşedinte a declarat că ”va încuraja” Rusia să atace state membre NATO, dacă acestea nu-şi plăteasc partea.

”Este o prostie, este nedemn, este periculos, este antiamerican”, a înşirat Joe Biden.

”El crede că (NATO) este un sistem de racket. El nu înţelege că NATO se bazează pe principiile fundamentale ale libertăţii, securităţii şi suveranităţii”, a continuat Joe Biden.

”Pentru Trump, principiile nu contează, totul se târguieşte”, a declarat şeful statului american.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » Biden, atac dur la adresa lui Trump după ce acesta a încurajat Rusia să atace aliații NATO: "E o prostie. Pentru el totul se târguieşte"