Antena Meniu Search
x

Bijuterii în valoare de 4,5 milioane de dolari au fost furate din vestitul Hotel Ritz, din Paris

Bijuterii în valoare de 4,5 milioane de dolari au fost furate din vestitul Hotel Ritz, din Paris. Înarmaţi cu topoare, cinci indivizi au spart vitrinele.

Vezi și

Bijuterii în valoare de 4,5 milioane de dolari au fost furate din vestitul Hotel Ritz, din Paris. Înarmaţi cu topoare, cinci indivizi au spart vitrinele unui magazin şi au luat cât de mult au putut. Trei dintre hoţi au fost prinşi imediat. Ceilalţi doi sunt încă de negăsit. Jaful răsunător ridică mari semne de întrebare în privinţa securităţii uneia dintre zonele prestigioase ale lumii.

Cu chipurile acoperite şi înarmaţi cu pistoale şi cu topoare, trei bărbaţi au intrat în hotelul de lux din centrul Parisului. S-a întâmplat imediat după lăsarea întunericului. Ţinta hoţilor a fost una dintre bijuteriile aflate la parterul clădirii. În doar câteva clipe, hoţii au spart vitrinele care adăposteau bijuterii de milioane de euro. Clienţii din barul hotelului au văzut ce se întâmplă. S-au temut că în faţa lor are loc un atac terorist.  

Cei trei hoţi au rămas blocaţi în hotel şi în scurt timp au fost prinşi. Afară îi aşteptau doi complici, care au reuşit să fugă. 

Poliţia a recuperat o parte dintre nestematele evaluate la patru milioane şi jumătate de euro. Deţinut de omul de afaceri egiptean Mohamed Al-Fayed, hotelul Ritz din Paris se află pe malul drept al râului Sena, într-una dintre cele mai aglomerate zone ale capitalei franceze. <HARTA JAF LA RITZ> Prinţesa Diana a cinat aici chiar înainte de a muri. În ultimii ani au fost jefuite mai multe bijuterii de lux. Unul dintre atacuri a fost comis în 2015, de o bandă de români. Trei dintre ei au fost prinşi asupra faptului, iar o femeie, complicea lor, a fost arestată ulterior în România.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mergeţi cu plăcere la job?

Observator » Stiri externe » Bijuterii în valoare de 4,5 milioane de dolari au fost furate din vestitul Hotel Ritz, din Paris