Antena Meniu Search
x

Bilanţul victimelor de la meciul Amiens-Lille, la care s-a prăbuşit o tribună, CREŞTE! Sunt aproape 30 de răniţi

Bilanţul victimelor de la meciul Amiens-Lille, la care s-a prăbuşit o tribună, a ajuns la 26 de răniţi.

Bilanţul victimelor de la meciul Amiens-Lille, la care s-a prăbuşit o tribună, a ajuns la 26 de răniţi, din care patru se află în stare gravă, informează News.ro

"În momentul în care s-a marcat, fanii de la Lille au sărit pe gard, care a cedat. 100 de persoane au căzut pe teren, probabil de la cel puţin doi metri. Au căzut unii peste alţii. Echipele de intervenţie s-au mişcat rapid. Am văzut 5-6 persoane luate cu targa", a declarat un martor ocular, care a menţionat că după câteva minute fanilor oaspeţilor li s-a cerut să nu se mai mişte.

O tribună a stadionului echipei Amiens s-a prăbuşit după ce fanii sărbătoreau golul formaţiei OSC Lille, din campionatul Franţei, meciul fiind întrerupt în minutul 15.

În minutul 15 al meciului, Ballo-Toure a marcat pentru Lille, iar fanii din sectorul oaspeţilor a început să se bucure, moment în care tribuna cedat.

Partida a fost întreruptă după ce zeci de suporteri au căzut la pământ, iar alţii au căzut peste ei.

Forţele de ordine şi medicii au intervenit pentru a acorda primele îngrijiri, fanii acuzând loviri la picior, piept şi cap.

Iniţial, bilanţul a fost de 18 răniţi, din care trei în stare gravă, însă forţele de ordine a anunţat că 26 de persoane au fost rănite.

Sursă: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri externe » Bilanţul victimelor de la meciul Amiens-Lille, la care s-a prăbuşit o tribună, CREŞTE! Sunt aproape 30 de răniţi