Antena Meniu Search
x

Galerie foto Bill Clinton, fostul preşedinte american, a fost externat după cinci zile petrecute în spital

Fostul președinte american, Bill Clinton, a fost externat din spitalulu din California, acolo unde a fost internat în urmă cu câteva zile, pentru tratarea unei infecţii care s-a răspândit în sânge.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 18.10.2021, 10:56

Clinton a ieșit la cu soția sa, Hillary Clinton, cea care a fost în trecut şi secretar de stat. Acesta a salutat personalul spitalului și a ridicat degetul mare când a fost întrebat cum se simte, scrie CNN.

Directorul executiv al Departamentului de Medicină Irvine al Universității din California, dr. Alpesh N. Amin, care supraveghea echipa medicală a lui Clinton, a publicat o declarație după externarea fostului preşedinte. "Președintele Clinton a fost externat astăzi de la Centrul Medical UC Irvine. Febra și numărul de celule albe din sânge sunt normalizate și se va întoarce acasă la New York pentru a-și termina cursul de antibiotice", a scris Amin. „În numele tuturor celor de la UC Irvine Medical Center, am fost onorați că l-am tratat și vom continua să îi monitorizăm progresul”.

Starea de sănătate a fostului preşedinte american

Clinton fusese internat săptămâna trecută la Unitatea de Terapie Intensivă a Centrului Medical UC Irvine pentru o infecție a tractului urinar care s-a răspândit în sânge. Fostul președinte, care era bine dispus pe tot parcursul tratamentului, a fost tratat fără a avea nevoie de conectare la aparate.

Clinton, în vârstă de 75 de ani, se simțise obosit marți și a fost internat la spital după ce a efectuat mai multe analize. Fostul președinte a fost în California pentru a participa la un eveniment privat organizat de fundaţia sa, dar Hillary Clinton a fost cea care a mers la eveniment joi seară pentru onora invitaţia amândurora. Imediat după eveniment, aceasta a mers la spital pentru a sta cu el, a declarat un purtător de cuvânt al soţilor Clinton pentru CNN.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Bill Clinton, fostul preşedinte american, a fost externat după cinci zile petrecute în spital