Antena Meniu Search
x

Bill Gates face o nouă profeţie: "Următoarea pandemie va fi mai mortală decât COVID”

Bill Gates, fondatorul Microsoft, avertizează că "următoare pandemie va fi mai mortală decât COVID”. Fondatorul Microsoft face apel la marile puteri financiare să contribuie pentru a pregăti următoarea epidemie globală.

de Redactia Observator

la 20.01.2022, 22:38

Bill Gates face o nouă profeţie: "Următoarea pandemie va fi mai mortală decât COVID”
- Shutterstock

Bill Gates, fondatorul Microsoft, a lansat un avertisment surprinzător, potrivit căruia omenirea ar trebui să fie pregătită pentru pandemii mult mai mortale decât cea cu care ne confruntăm în prezent, scrie Corriere della sera.

Avertismentul miliardarului este menit mobilizeze guvernele cu privire la măsurile care ar trebui luate pentru a preveni riscurile unei viitoare pandemii mult mai agresive din punct de vedere al gradului de mortalitate, scriu jurnaliştii italieni.

Într-un interviu acordat celor de la Financial Times, fondatorul Microsoft cataloghează prioritățile lumii drept "ciudate" și spune că depinde de maniera în care guvernele lumii gestionează, mai ales din punct de vedere financiar, următoarea epidemie globală și inechitatea vaccinurilor.

Bill Gates subliniază că orice eforturi, mai ales cele economice, ar putea preveni daune mult mai grave și ar crea premisele pentru viitoare inovații care ar putea fi utile și pentru abordarea unor probleme de sănătate deja existente (HIV, tuberculoză, malarie).

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Bill Gates face o nouă profeţie: "Următoarea pandemie va fi mai mortală decât COVID”