Antena Meniu Search
x

Billy Miller a murit la 43 de ani, după o lungă luptă cu depresia. Actorul, celebru pentru rolul său din "Tânăr şi neliniştit"

Actorul Billy Miller, celebru pentru rolul lui Billy Abbott din serialul de lungă durată "Tânăr şi neliniştit" a murit la 43 de ani. Artistul s-ar fi luptat mai mult timp cu depresia iar vestea tragică a fost transmisă de managerul acestuia.

de Redactia Observator

la 18.09.2023, 16:08

Billy Miller a murit la 43 de ani, după o lungă luptă cu depresia. Actorul, celebru pentru rolul său din "Tânăr şi neliniştit"
Billy Miller a murit la 43 de ani, după o lungă luptă cu depresia. Actorul, celebru pentru rolul său din "Tânăr şi neliniştit" - Getty Images

Managerul lui Miller a confirmat duminică vestea morții lui Miller într-o declarație pentru Variety. „Actorul se lupta cu depresia maniacală când a murit”, se spune.

Rolurile consacrate ale actorului

Miller a câștigat trei premii Daytime Emmy – două pentru cel mai bun actor în rol secundar și unul pentru cel mai bun actor principal – pentru rolul său din „The Young and the Restless”. A apărut în emisiune din 2008 până în 2014, iar apoi a apărut în „Spitalul General” din 2014 până în 2019.

De asemenea, a apărut în filmul din 2014 „American Sniper” și în serialele TV „Ray Donovan” și „Suits”. Cel mai recent, Miller a avut roluri în „NCIS” și „The Rookie”. Născut William John Miller în Tulsa, Oklahoma, pe 17 septembrie 1979, Miller a murit vineri în Austin, Texas.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri externe » Billy Miller a murit la 43 de ani, după o lungă luptă cu depresia. Actorul, celebru pentru rolul său din "Tânăr şi neliniştit"