Antena Meniu Search
x

Bobby Joe Long a fost executat. Ultimul cuvânt al criminalului care a ucis 10 femei, în Florida

Bobby Joe Long, criminalul în serie care a ucis 10 femei și a maltratat alte zeci, a fost executat la închisoarea de stat din Florida, Statele Unite, după 30 de ani în care a stat pe lista de așteptare.

de Redactia Observator

la 24.05.2019, 11:25

Criminal în serie din Florida
Bobby Joe Long a fost executat, după 34 de ani în care a stat pe lista de așteptare - BayNews9.com

Bobby Joe Long, criminalul în serie care a ucis 10 femei și a maltratat alte zeci, a fost executat la închisoarea de stat din Florida, Statele Unite, după peste 30 de ani în care a stat pe lista de așteptare.

Înainte de a fi ucis, Bobby a fost întrebat dacă are un ultim mesaj. Răspunsul a fost pe cât de simplu, pe atât de sec: "Nu". La ora 6:55 (ora locală), gardinerii l-au executat cu injecția letală, spre bucuria celor care au avut de suferit de pe urma comportamentului său. 

"Sper să-l doară și sper să ardă în iad", a declarat, înaintea execuției, sora lui Chanel Williams, una din victimele lui Bobby Joe Long.

Potrivit autorităților, criminalul, care opera într-un golf din vestul statului american Florida, a mărturisit că a batjocorit circa 40 de femei, de lungul carierei sale de infractor, pe lângă cele 10 femei ucise într-o perioadă de doar opt luni, în 1984.

În vârstă de 65 de ani, bărbatul a petrecut 34 dintre ei după gratii, așteptând să fie executat.

Înainte de a muri, potrivit legii, a cerut o ultimă masă - friptură de vită, șuncă, cartofi prăjiți și apă minerală.

Nimeni nu a fost alături de el la momentul morții, scrie Mirror Online, care citează Tampa Bay Times.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Bobby Joe Long a fost executat. Ultimul cuvânt al criminalului care a ucis 10 femei, în Florida