Antena Meniu Search
x

Bogdan Alexe, vlogger-ul român care a călătorit virtual în timpul pandemiei

Un vlogger de călătorie din România a găsit modalitatea perfectă de a călători în timpul pandemiei de coronavirus. Cu ajutorul tehnologiei s-a teleportat virtual în mai multe oraşe din lume. Stabilit în Marea Britanie, tânărul a vorbit despre pasiunea lui cu reporterii BBC. 

de Redactia Observator

la 01.07.2020, 15:42

Vezi și
  • Bogdan Alexe a călătorit... virtual, din cauza pandemiei
  • Filmările de călătorie, un succes pe internet
  • Vlogger-ul, stabilit în Marea Britanie de 11 ani

Bogdan Alexe, vlogger de călătorie - Bun venit! Sunt Bogdan şi aici este aparatul meu de teleportare virtual. Astăzi m-am gândit să ne ducem înapoi într-una din ţările mele preferate: China.

Bogdan Alexe are 29 de ani şi este vlogger de călătorie. Pandemia de coronavirus l-a obligat însă să îşi anuleze toate vacanţele programate pentru această perioadă. Aşa că a fost nevoit să improvizeze. Blocat în casă timp de trei luni, românul s-a teleportat virtual în mai multe colţuri ale planetei. Şi a povestit cum a făcut asta pentru BBC.

Bogdan Alexe, vlogger de călătorie - Cum fac vlogguri de călătorie atunci când nu pot călători? Este o întrebare dificilă! Bineînţeles, primul pas este să revăd filmările pe care le am deja. Poate mă pot filma aici în dreptul peretelui. Acum mă joc însă cu un ecran verde.

Călătoria virtuală, un succes pe Youtube

Aşa se face că filmările sale de călătorie din timpul pandemiei de COVID s-au bucurat de un succes enorm. Stabilit în Canterbury de 11 ani, tânărul a postat mai multe clipuri din timpul carantinei în Marea Britanie pe pagina lui de YouTube. A arătat cum şi-a făcut provizii, dar şi cum s-a menţinut în formă în decursul celor 3 luni de izolare.

Bogdan Alexe, pe YouTube Se pare că întreaga Europă va merge pe trendul de totală auto-izolare. Sunt tare curios cum o să mă comport. Dacă trăiţi în Canterbury, la Northgate Market au hârtie igienică. Am găsit hârtie igienică! Cât despre paracetamol şi ibuprofen, lumea se concentrează prea mult pe hârtie igienică. Dar astea au dispărut primele.

Originar din Bucureşti, Bogdan a plecat în Marea Britanie la vârsta de 18 ani. Cu o diplomă în producţie filme, radio şi TV dar şi un master în jurnalism, tânărul a fost pe rând profesor la un liceu privat şi prezentator radio.

A cochetat însă şi cu actoria. La 16 ani a jucat într-un serial românesc. Pasiunea lui s-a îndreptat însă către regie şi producţie. Aşa se face că astăzi este creator video pentru o firmă de călătorii. Mulţi îl cunosc însă de pe Youtube, acolo unde postează săptămânal clipuri video.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Bogdan Alexe, vlogger-ul român care a călătorit virtual în timpul pandemiei