Antena Meniu Search
x

Video Bombă găsită sub maşina unui poliţist, în timpul unui miting la care participa preşedintele Turciei, Recep Taip Erdogan

O bombă improvizată ar fi urmat să explodeze în timpul unui miting la care participa preşedintele Turciei, Recep Taip Erdogan, într-un oraş din estul ţării. 

de Redactia Observator

la 05.12.2021, 09:41

Vezi și

Potrivit unui lider al partidului de guvernământ, bomba, ataşată sub maşina unui poliţist, a fost descoperită de acesta şi detonată în mod controlat. Mitingul s-a desfăşurat fără incidente, iar ştirea despre încercarea de atentat a fost difuzată doar după încheierea lui, pentru a nu declanşa reacţii violente ale participanţilor. 

Opinia publică din Turcia este alarmată, în prezent, de scăderea puternică a cursului monedei naţionale, pe care Erdogan promite că o va stabiliza. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
În Polonia, Legea îi obligă pe dezvoltatori să planteze arbori pentru fiecare aviz de construcţie. România ar trebui să preia acest model?
Observator » Stiri externe » Bombă găsită sub maşina unui poliţist, în timpul unui miting la care participa preşedintele Turciei, Recep Taip Erdogan