Antena Meniu Search
x

Panică la Botoşani. Un tramvai plin cu pasageri a deraiat şi a lovit un taxi

A fost panică la Botoşani. Din cauza şinelor degradate, un tramvai plin cu pasageri a deraiat şi a lovit un taxi care oprise în staţie. N-au fost victime, însă oamenii sunt revoltaţi şi spun că se poate produce oricând o tragedie.

de Redactia Observator

la 02.11.2019, 11:51

Vezi și

A fost panică la Botoşani. Din cauza şinelor degradate, un tramvai plin cu pasageri a deraiat şi a lovit un taxi care oprise în staţie. N-au fost victime, însă oamenii sunt revoltaţi şi spun că se poate produce oricând o tragedie. În ultimele luni, în oraş au avut loc mai multe accidente în care au fost implicate tramvaiele, vechi de patru decenii.

Accidentul s-a produs în centrul oraşului. Partea din spate a tramvaiului a sărit pur şi simplu de pe şine şi a lovit un taximetru care staţiona regulamentar.

Tramvaiul abia plecase din staţie şi nu avea viteză. Un adevărat noroc, pentru că niciun călător şi nici taximetristul nu au păţit nimic. Oamenii s-au speriat însă.

În ultimele luni, tramvaiele, vechi de peste 40 de ani, au fost implicate în mai multe accidente.

Poliţiştii de la rutieră fac anchetă. Vatmanul se apără şi spune că şi-a atenţionat şefii de nenumărate ori despre defecţiunile şinelor, dar şi ale tramvaielor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Panică la Botoşani. Un tramvai plin cu pasageri a deraiat şi a lovit un taxi