Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Deputații britanici au aprobat prin vot legislația acordului de retragere din UE

După trei zile de dezbateri pe Brexit și mai multe amendamente respinse, parlamentarii britanici au votat să aprobe proiectul de lege privind acordul de retragere din UE, cu 330 de voturi pentru şi 231 împotrivă.

de Cristian Ionescu

la 09.01.2020 , 20:11

Premierul britanic Boris Johnson, vorbește în timpul unei conferințe de presă Parlamentarii britanici au votat să aprobe proiectul de lege al lui Boris Johnson privind Brexit - DPA Images / Kay Nietfeld via Hepta

Votul pe acordul de Brexit al lui Boris Johnson îl duce primul ministru britanic cu un pas mai aproape de angajamentul său de a finaliza Brexit-ul.

După trei zile de dezbateri pe Brexit și mai multe amendamente respinse, parlamentarii britanici au votat să aprobe legislaţia proiectului de lege privind acordul de retragere din UE, cu 330 de voturi pentru şi 231 împotrivă.

Vot pozitiv pentru legislaţia proiectului de lege privind Brexit

Articolul continuă după reclamă

Premierul va merge acum la Camera Lorzilor, unde membrii au fost avertizați de primul ministru să nu facă nicio modificare la proiectul de lege, ceea ce ar încetini procesul.

În cazul în care proiectul de lege trece de Lorzi fără modificări, acesta poate avansa către Regină, care trebuie să-şi dea consimţământul.

Cristian Ionescu Like
Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Ştiri externe » Deputații britanici au aprobat prin vot legislația acordului de retragere din UE