Antena Meniu Search
x

Britanicii vor introduce un ''sistem de bule cu trei gospodării'', pentru a relaxa restricţiile în prag de Crăciun

Britanicii au inventat ''sistemul de bule cu trei gospodării'', pentru ca oamenii să sărbătorească mai relaxaţi Crăciunul. Practic, persoanele din cel mult trei gospodării ar avea voie să se întâlnească, timp de cinci zile.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 24.11.2020, 22:31

Britanicii vor introduce aşa numitul sistem de ''bule cu trei gospodării''
În perioada 23-27 decembrie, britanicii se vor putea întâlni cu persoanele din alte două gospodării, tot din bula lor - Profimedia Images
  • Britanicii dintr-o gospodărie se vor putea întâlni cu oamenii din alte două
  • Măsura o să fie implementată în perioada Crăciunului

Anglia, Scoţia, Ţara Galilor şi Irlanda de Nord au stabilit o abordare comună pentru perioada sărbătorilor de iarnă.

Cele patru naţiuni ale Regatului Unit au convenit să relaxeze restricţiile COVID-19 de Crăciun, pentru a permite oamenilor din cel mult trei gospodării să se întâlnească, într-un interval de cinci zile.

În perioada 23-27 decembrie, britanicii se vor putea întâlni cu alte persoane din două gospodării din bula lor, dar numai într-o casă privată, un lăcaş de cult sau în spaţii publice în aer liber, potrivit mediafax.ro.

''Oamenii vor să fie alături de cei dragi şi cei apropiaţi pentru cea mai importantă sărbătoare a anului'', a declarat politicianul Michael Gove.

Restricţiile de călătorie pe întreg teritoriul Regatului Unit vor fi ridicate în perioada de cinci zile, pentru a le permite oamenilor să călătorească, şi implicit pentru a se întâlni cu cei din bula lor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Britanicii vor introduce un ''sistem de bule cu trei gospodării'', pentru a relaxa restricţiile în prag de Crăciun