Antena Meniu Search
x

Bunic vaccinat de nepoată, studentă la medicină în Londra. „Nu ne mai văzusem de un an, sunt tare mândru”

Un bunic și nepoata lui s-au revăzut după aproape un an de depărtare, ca urmare a pandemiei de coronavirus, când bătrânul a mers la un centru de vaccinare din Londra pentru a primi serul anti-Covid.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 05.02.2021, 15:19

Bunic vaccinat de nepoată, studentă la medicină în Londra, după aproape un an în care nu s-au mai văzut
Bunic vaccinat de nepoată, studentă la medicină în Londra, după aproape un an în care nu s-au mai văzut - NSH Trust/dailymail.co.uk
  • Charlotte Taylor a avut ocazia să-și vaccineze bunicul cu serul anti-Covid, la un centru de vaccinare din Londra.
  • Momentul a fost deosebit de emoționant pentru amândoi.

Charlotte Taylor, studentă la Școala de Moașe în ultimul an, spera că își va revedea bunicul după ce a fost repartizată la un centru de vaccinare din Newham, estul Londrei, în apropiere de casa bunicilor ei, însă nici prin gând nu-i trecea că va ajunge să-l vaccineze chiar ea.

Momentul a fost deosebit de emoționant pentru amândoi.

„Am putut fi vaccinat de nepoata mea, ceea ce a fost într-adevăr foarte special”, a spus bunicul tinerei studente, David Taylor, în vârstă de 82 de ani, scrie Daily Mail.

„Nu o mai văzusem în ultimul an, așa că a fost frumos să o văd personal. Toată lumea de acolo a fost atât de prietenoasă și amabilă. Mulțumim tuturor celor care lucrează la centrele de vaccinare - ne înălțați spiritele și ne readuceți viața la un fel de normalitate”, a mai spus bătrânul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Bunic vaccinat de nepoată, studentă la medicină în Londra. „Nu ne mai văzusem de un an, sunt tare mândru”