Antena Meniu Search
x

Tânăr care încerca să-și ucidă iubita atacat chiar de câinele său, care a sărit în apărarea fetei

Un tânăr în vârstă de 30 de ani a fost oprit de propriul câine, în timp ce încerca să își sufoce iubita. Patrupedul l-a atacat decisiv, ignorând faptul că este vorba despre propriul stăpân, atunci când a văzut-o pe fată că este în pericol de moarte.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 22.09.2020, 20:45

Agresorul a fugit, speriat de propriul câine
Câinele a sărit în apărarea fetei, atacându-și propriul stăpân, în timp ce acesta încerca să-i ia viața tinerei - Profimedia Images

Crawford ținea un cuțit la gâtul iubitei sale și țipa la ea, apoi a luat-o pe tânără de păr și i-a forțat capul într-o pernă, încercând să o sufoce, spunându-i că o va ucide, scrie The Mirror.

Atacul brutal al lui John Crawford, un tânăr în vârstă de 30 de ani, a fost oprit brusc de câinele său. El chiar a fugit din apartament, când și-a văzut patrupedul sărind în ajutorul victimei, decis să o apere.

Înfățișându-se la Hamilton Sheriff Court, Crawford a recunoscut fapta. Șeriful l-a închis pentru 23 de luni și i-a interzis să o contacteze pe tânără timp de trei ani.

"Amândoi se aflau în casă, când s-au implicat într-un fel de dispută. Acuzatul a apucat-o apoi de păr și i-a forțat fața într-o pernă, ceea ce i-a cauzat dificultăți de respirație. Imediat, câinele său l-a atacat, ceea ce l-a determinat să fugă din casă", se arată în raportul Poliției.

Cearta celor doi ar fi izbucnit de la o relație anterioară a tânărului cu o altă femeie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Tânăr care încerca să-și ucidă iubita atacat chiar de câinele său, care a sărit în apărarea fetei