Antena Meniu Search
x

Călătorii gratuite cu trenul, pentru turişti şi localnici, în Spania. Reducerile de 100% se aplică începând de azi

Guvernul spaniol a introdus de la 1 septembrie reduceri de 100% la călătoriile cu trenul pentru navetişti, pe distanţe medii. Cei care vor să beneficieze de gratuitate trebuie să îşi ia abonamente cu mai multe călătorii.

de Redactia Observator

la 01.09.2022, 08:13

Vezi și

Începând de astăzi, spaniolii sau turiştii care ajung în Spania pot călători gratuit cu trenul. Programul implementat de autorităţile spaniole include decontarea în proporţie de 100% doar pentru călătoriile pe distanţe mai scurte de 300 de kilometri, de exemplu de la Barcelona la Sevilla sau de la Madrid la Bilbao. Pot fi folosite doar trenurile companiei de stat, nu şi cele private. Programul nu se aplică doar în cazul unei singure călătorii.

Călătorii gratuite cu trenul, în Spania. Ce trebuie să ştie oamenii

Cei care vor să beneficieze de gratuitate trebuie să îşi ia abonamente cu mai multe călătorii. Un abonament pentru navetişti, de exemplu, va fi achiziţionat de doritori, iar suma va fi restituită în totalitate după dovada efectuării a 16 călătorii. Programul rămâne în vigoare până la 31 decembrie. Acesta va fi finanţat dintr-o taxă de solidaritate impusă băncilor şi companiilor din energie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Călătorii gratuite cu trenul, pentru turişti şi localnici, în Spania. Reducerile de 100% se aplică începând de azi