Antena Meniu Search
x

Călugăr budist ucis de un leopard, în timp ce medita într-o pădure din India

Un călugăr budist a fost ucis de un leopard, într-o pădure din India. Bărbatul a căzut victimă animalului de pradă în timp ce medita, sub un copac.

Călugărul budist care a fost ucis de un leopard
Călugărul budist Rahul Walke a fost ucis de un leopard, într-o pădure din India - Abishek Bhatpalliwar

Un călugăr budist a fost ucis de un leopard, într-o pădure din India. Bărbatul a căzut victimă animalului de pradă în timp ce medita, sub un copac.

Incidentul s-a produs în statul indian Maharashtra. Rahul Walke, călugăr al unui templu budist din regiune, a ignorat avertismentele pădurarilor şi s-a avântat prea mult într-o rezervaţie naturală.

Călugărul a căutat un loc de meditaţie. S-a aşezat sub un copac şi a stat acolo timp de câteva ore. Potrivit BBC, un alt călugăr de la acelaşi templu, care a vrut să-i ducă mâncare lui Rahul Walke, spune că a văzut momentul când leopardul a atacat. Martorul povesteşte că s-a întors pentru a căuta ajutoare, dar, când a revenit la locul tragediei, călugărul era deja mort.

Autorităţile locale indiene susţin că au acum în plan capturarea leopardului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Potrivit guvernului local din statul Maharashtra, familia călugărului Rahul Walke va primi 1,2 milioane de rupii (aproximativ 15.000 de Euro), după tragedie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Călugăr budist ucis de un leopard, în timp ce medita într-o pădure din India